NHA SOMESSA:

OTETAANPA KIERTÄJÄKALVOSIN HALTUUN KERRALLA JA KUNNOLLA

Tästä aiheesta postaamme huippusisältöjä myös jatkossa. Seuraa meitä somessa, niin et missaa parhaita paloja.

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

OTETAANPA KIERTÄJÄKALVOSIN HALTUUN KERRALLA JA KUNNOLLA

Laitoimme nyt tarjolle webinaarin, jossa annan sinulle käyttöösi koko vuosikymmenten aikana kertyneen ymmärrykseni kiertäjäkalvosimen ongelmista sekä niiden ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta.

Pääset varaamaan paikkasi webinaareihin tästä: https://nha.fi/fps-webinaarit/

Kiertäjäkalvosimen kivut ja olkapääongelmat ovat meillä äärimmäisen yleisiä. Yli puolella työikäisistä on olkapääongelmia ja kuten alaselkäkivuistakin, lähes jokainen meistä kärsii elämänsä aikana myös olkapääongelmista. Kaikkein tyypillisin rakenne, joka olkapään seudulla oireilee on puolestaan kiertäjäkalvosin.

Jotta kiertäjäkalvosimen ongelmiin voidaan aidosti puuttua, joko ennaltaehkäisevästi tai kuntouttavasti, on ymmärrettävä kiertäjäkalvosimen jänteiden ylikuormittumisen, ja samalla alikuormittumisen, vaikutus sen jännerakenteen vahvuuden ja mukautumiskyvyn heikentymiseen. Rakenteellisen sietokyvyn heikentymisen lisäksi paranemisprosessin vajavaisuus kerta toisensa jälkeen altistaa uudelleen ja herkemmin vammoille, sekä niiden pahenemiselle.

Siksi pureudumme varsin syvälle jännealueen patoanatomiaan ja paranemisprosessiin, jotta voimme ymmärtää mitä kannattaa tehdä ja mitä taas ei.

Kaiken lisäksi kiertäjäkalvosimen rakenteelliset ongelmat ovat vain jäävuorenhuippu. Siksi syvennymme myös niiden juurisyihin ja tarkastelemme olkapäätä osana hartiarenkaan kokonaisuutta. Sukellammekin webinaarissa kiertäjäkalvosimen rakenteen ja toiminnan lisäksi myös liikestrategioihin, -malleihin ja -tekniikoihin koko hartiarenkaan osalta – ja jopa laajemmin.

Korostan vielä, että en halua tarjota webinaarissa sinulle pelkästään lisää ymmärrystä olkapään ja kiertäjäkalvosimen rakenteesta ja toiminnasta. Webinaarin keskeisimpänä tavoitteena on tarjota sinulle kuntoutuksen, liikunnan ja/tai terveydenhuollon ammattilaisena ennen kaikkea osaamista ja työkaluja, joiden avulla ohjaat ja valmennat kivuttomampia, terveempiä ja suorituskykyisempiä asiakkaita.

Tällä videolla kerron lisää kiertäjäkalvosimen ongelmista: https://nha.fi/blogi/kiertajakalvosin-rakenne-kipu-fps-ari-pekka-lindberg/ (sivulta löytyy myös video, jolla avaan kiertäjäkalvosimen anatomisen rakenteen)

Tervetuloa mukaan webinaariin!

AP Lindberg

PS. Huomaathan, että jos sinua kiinnostaa myös osaaminen ja työkalut alaselkäkipujen sekä polviongelmien ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, niin koko kolmen webinaarin paketti on nyt tarjolla kahden hinnalla 78€ (sis. alv).

Otetaanpa kiertäjäkalvosin haltuun kerralla ja kunnolla. Laitoimme nyt tarjolle webinaarin, jossa annan sinulle...

Julkaissut NHA Torstaina 18. maaliskuuta 2021

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

Tilaa huippuartikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA BLOGISSAMME

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

Ota penkkipunnerrus kerralla haltuun! Lähes 2/3 treenaajista kertoo penkkipunnerruksen suurimmaksi turhautumisen lähteekseen. Tämä opas antaa sinulle vastauksen kaikkiin penkkipunnerrukseen liittyviin kysymyksiisi.

lue lisää
CHECKLIST – ALOITTELIJAN KUNTOSALIHARJOITTELU JA TREENIOHJELMA

CHECKLIST – ALOITTELIJAN KUNTOSALIHARJOITTELU JA TREENIOHJELMA

Mike Israetel on loistava puhuja ja erinomaisen karismaattinen esiintyjä. Tosin nämä taidot yksin eivät ole nostaneet häntä yhdeksi näyttöön perustuvan personal trainingin jättiläisistä. Hänen kenties suurin kykynsä on muodostaa hyvinkin monimutkaisista asioista suhteellisen yksinkertaisia ja toimivia käytännön sovelluksia.

lue lisää
TEHOKAS KOTITREENI – KUINKA TREENATA VOIMAA TAI LIHASMASSAA ILMAN KUNTOSALIA?

TEHOKAS KOTITREENI – KUINKA TREENATA VOIMAA TAI LIHASMASSAA ILMAN KUNTOSALIA?

Legendaarisen voimavalmentaja Greg Nuckolsin ohjeet, kuinka treenata ilman välineitä voimaa tai lihasmassaa. Artikkelista löydät pitkästi toista sataa treeniliikettä, jotka voit suorittaa minimaalisin välinein.

lue lisää

MIKSI ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI ON MAAILMAN ARVOSTETUIN?