NHA:n kouluttajat.

NHA:n kouluttajat.

NHA:n oma kouluttajatiimi koostuu alansa arvostetuimmista ammattilaisista, joilla kaikilla on vuosikymmenten kokemus valmennuksen, ohjauksen ja opetuksen kenttätyöstä. Opit koulutuksissamme parhaat käytännöt siis suoraan näyttöön perustuvan valmennuksen arvostetuimmilta osaajilta. Lisäksi asiantuntijamme ovat sinulle arvokas resurssiverkosto, jota voit hyödyntää menestyäksesi siinä, mitä teet.

NHA:n oma kouluttajatiimi koostuu alansa arvostetuimmista ammattilaisista, joilla kaikilla on vuosikymmenten kokemus valmennuksen, ohjauksen ja opetuksen kenttätyöstä. Opit koulutuksissamme parhaat käytännöt siis suoraan näyttöön perustuvan valmennuksen arvostetuimmilta osaajilta. Lisäksi asiantuntijamme ovat sinulle arvokas resurssiverkosto, jota voit hyödyntää menestyäksesi siinä, mitä teet.

Vilho Ahola, LL, MD

Työssäni elintapalääkärinä teen säännöllistä yhteistyötä personal trainereiden kanssa. Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta päteviä henkilöitä on erittäin vaikea löytää. Jotta turvallisesta ja tehokasta elintapahoidosta voi tulla totta, tarvitaan kentälle runsaasti käsiä ja jalkoja, jotka toimivat asiakkaan tukena arjen tasolla. Tämä rooli olisi omiaan personal trainerille, jonka koulutustausta on kunnossa ja joka ymmärtää roolinsa terveydenhuollon arvoketjussa. Uskon, että NHA:n kautta saamme kentälle lisää aidosti päteviä ammattilaisia.

Ville Vesterinen, LitT

Päätoimessani Huippu-urheilun instituuttissa toimin Valmentautumisen tuki -yksikön päällikkönä, valtakunnallisen asiantuntijaverkoston koordinoijana sekä johtavana asiantuntijana. Vankka koulutustausta, vuosien tutkimustyö sekä käytännön kokemus kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden ja valmentajien kanssa ovat kasvattaneet tietoutta ja osaamista, jota haluan jakaa NHA:n myötä yhä laajemmalle joukolle. NHA tarjoaa siihen loistavan toimintaympäristön.

Samuli Pentinniemi, LitM

Olen aina ollut kiinnostunut opetusmetodeista ja olen yhdessä kollegani kanssa kehittänyt uusia menetelmiä liikunnan opetukseen. Kehittämäämme oppilaslähtöistä liikuntakasvatusmallia on koulutettu Liikkuva koulu -ohjelman osana jo useiden vuosien ajan ympäri Suomea. Vuonna 2017 meidät palkittiin Urheilugaalassa alakoulujen liikuntaluokkamallista, jolla pyritään tukemaan nuorten urheilijoiden kasvua ja kehitystä kohti urheilijan uraa. NHA:n kautta pääsen toteuttamaan intohimoani laadukkaasta opetuksesta ja tuoda tuleville huippuammattilaisille enemmän ymmärrystä pedagogiikasta ja didaktiikasta, eli siitä, miten asiat kannattaa opettaa.

Mikko Rinta, TtM

Jokainen intohimoisesti työhönsä suhtautuva on aina kiinnostunut myös työnsä vaikuttavuudesta. Olen vakuuttunut, että NHA:n kautta voin viedä vuosikymmenen osaamistani sekä kentällä että ravinto-ohjaajien kouluttajana sille kohderyhmälle, jolle siitä on suurin mahdollinen ilo. Niille ihmisille, joilla on palava intohimo kouluttautua tiiviisti asiakasrajapinnassa toimivan elintapaohjauksen ja –hoidon suomalaiseen kärkikaartiin.

Jaakko Mursu sports nutrition specialist

Jaakko Mursu, FT, Dosentti

Jaakko Mursu on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja dosentti. Jaakko on tehnyt yli 20 vuotta tutkimus-, opetus- ja asiantuntijatyötä yliopistossa sekä urheilun ja urheilijoiden parissa. Jaakko toimii urheiluravitsemusasiantuntijana Mehiläisessä. Hän on Suomen Urheiluravitsemuksen Asiantuntijat (SURA) ry:n perustajajäsen ja Olympiakomitean urheiluravitsemusasiantuntija.

Jaakko oli mukana luomassa Suomeen ensimmäiset, vuonna 2016 alkaneet, urheiluravitsemuksen yliopisto-opinnot. Nyt Jaakon osaaminen on tarjolla NHA Sports Nutrition Specialist™ -koulutuksessa, jossa Jaakko kiteyttää vuosikymmenten aikana kertyneen osaamisensa ainutlaatuisen käytännönläheiseen muotoon.

Sanna Taivela, työfysioterapeutti

Unelmani on rakentaa Suomeen nykyistä parempi yhteistyö terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan välille. Tätä unelmaa tekee todeksi Nordic Health Academy, josta syystä koen kouluttamisen NHA:ssa itselleni erityisen mieluisaksi ja tärkeäksi.

Juhani Taivela, fysioterapeutti OMT

Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen, sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Kouluttajana NHA:ssa haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata opiskelijoidemme silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin asiakkaalle ja kuhunkin tilanteeseen.

Jarno Keskinen, fysioterapeutti OMT

Reilun parinkymmenen vuoden fysioterapia- ja valmentajauran varrelle mahtuu laaja kirjo asioita, jotka ovat muokanneet tämän päivän osaamistani. Tuossa ajassa on tieto maailmalla lisääntynyt huimaa vauhtia ja siinä mukana pysyminen on vaatinut ajan seuraamisen lisäksi jatkuvaa lisäkouluttautumista. On upeaa olla mukana kehittämässä liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille yhteistä osaamispääomaa, jolla rakennetaan siltaa näiden kahden tärkeän ammattikunnan välille.

Ari-Pekka Lindberg, fysioterapeutti OMI, MDT

Ari-Pekka Lindberg on kansainvälisesti arvostettu kuntouttavan harjoittelun, liikunnanohjauksen ja toiminnallisen anatomian huippukouluttaja. AP tunnetaan mm. kansainvälisen Anatomy Trains -organisaation kouluttajana ja hän on kouluttanut kuluneen parin vuosikymmenen aikana liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisia lähes kaikilla mantereilla.

Timo Kettunen, TtM

Olen toiminut sekä valmentajana, personal trainerina, apteekin setänä, vierailevana luennoitsijana ja kouluttanut Suomeen melkoisen määrän uusia personal trainereita. Osaamisalueeni on hyvin laaja, mutta keskityin mieluiten ravitsemukseen, erityisryhmiin ja lääkkeisiin tai lääketieteeseen liittyvään koulutukseen.

Ari Langinkoski, koulutuspäällikkö

Nordic Health Academy toteuttaa vuosikymmenen mittaista haavettani. Se kouluttaa tähän maahan terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisia, joilla on arsenaalissaan paras mahdollinen teoreettinen ymmärrys, käytössään maailman parhaat käytännöt ja kouluttajinaan maan parhaat asiantuntijat.

Tapani Määttä, toimitusjohtaja

Olen työskennellyt terveys- ja liikunta-alan yrityksissä valmennuksen, koulutuksen, myynnin ja johtamisen tehtävissä noin 20 vuoden ajan. Toimin Nordic Health Academyssa oppilaidemme mentorina ja toimitusjohtajana. Mentorin työssä pääsen toteuttamaan intohimoani auttaa ja sparrata alan ammattilaisia kohti menestystä ja toimimaan avainpelureina terveysalan käynnissä olevassa murroksessa. 

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

YHTEISTYÖSSÄ

NHA, terveystalo, easyfit, ladyline suomen hierojakoulut, ace, itä-suomen yliopisto UEF
terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
easyfit a NHA aloittivat yhteistyön
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
ladyline a NHA aloittivat yhteistyön
itä-suomen yliopisto UEF NHA

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»