NHA SOMESSA:

ALASELKÄKIVUT OVAT NYKYPÄIVÄNÄ TYYPILLISIMPIÄ TULE-ONGELMIA

Tästä aiheesta postaamme huippusisältöjä myös jatkossa. Seuraa meitä somessa, niin et missaa parhaita paloja.

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

ALASELKÄKIVUT OVAT NYKYPÄIVÄNÄ TYYPILLISIMPIÄ TULE-ONGELMIA

Alaselkäkivut ovat nykypäivänä kaikkein tyypillisimpiä tuki- ja liikuntaelinongelmiamme. Erityyppisistä alaselkäkivuista kärsiikin elämänsä aikana meistä lähes jokainen.

Merkittävä osa alaselkäkivuista puolestaan johtuu välilevyongelmista. Lisääntynyt istuminen on totta kai yksi keskeinen tekijä alaselkäkipujen ja välilevyongelmien syntymisen taustalla. Istumista itsessään ei kuitenkaan kannata liikaa demonisoida, vaan ongelmia alkaa syntyä ennen kaikkea passiivisuuden sekä istumisen liiallisen kokonaismäärän ja pitkäkestoisuuden seurauksena.

Eikä seisomatyöpistekään meitä TULE-ongelmilta täysin pelasta. Aiheesta kysyttäessä olenkin usein leukaillut, että paras työasento on aina se seuraava työasento 🙂

On siis tärkeää, että jokainen nykyaikainen valmentaja ja kuntouttaja on mahdollisimman hyvin perillä niin alaselkäkipujen fysiologiasta, ennaltaehkäisystä kuin kuntoutuksestakin. Siksi päätimme nyt järjestää tyypillisimmistä tuki- ja liikuntaelinongelmista FPS™-webinaareja, joissa tarjoamme aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille syventävää täsmäosaamista TULE-haasteiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Pääset varaamaan paikkasi webinaareihin tästä: https://nha.fi/fps-webinaarit/

Näissä parin tunnin webinaareissa käymme varsin kattavasti läpi strategioita ja toimenpiteitä, joilla jokainen kuntoutuksen, liikunnan ja terveydenhuollon ammattilainen voi tarjota asiakkailleen entistä tarkoituksenmukaisempia täsmävinkkejä ja harjoitusohjelmia huomioiden prosessin jokaisessa vaiheessa meidän länsimaalaisten kaikki tyypillisimmät tuki- ja liikuntaelinongelmat.

Lupaan, että näiden webinaarien jälkeen sinulla on huomattavasti paremmat edellytykset minimoida jokaisen asiakkaasi vammariskit – sekä tietenkin maksimoida myös asiakkaan terveys ja suorituskyky.
Oheisella videolla kerron hieman lisää alaselkäkivuista ja välilevyongelmista: https://nha.fi/blogi/alaselkakipu-valilevyongelmat-valilevyn-pullistuma-ari-pekka-lindberg/

Nähdään webinaareissa!

AP Lindberg

Alaselkäkivut ovat nykypäivänä kaikkein tyypillisimpiä tuki- ja liikuntaelinongelmiamme. Erityyppisistä alaselkäkivuista...

Julkaissut NHA Maanantaina 15. maaliskuuta 2021

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

Tilaa huippuartikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA BLOGISSAMME

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

Ota penkkipunnerrus kerralla haltuun! Lähes 2/3 treenaajista kertoo penkkipunnerruksen suurimmaksi turhautumisen lähteekseen. Tämä opas antaa sinulle vastauksen kaikkiin penkkipunnerrukseen liittyviin kysymyksiisi.

lue lisää
CHECKLIST – ALOITTELIJAN KUNTOSALIHARJOITTELU JA TREENIOHJELMA

CHECKLIST – ALOITTELIJAN KUNTOSALIHARJOITTELU JA TREENIOHJELMA

Mike Israetel on loistava puhuja ja erinomaisen karismaattinen esiintyjä. Tosin nämä taidot yksin eivät ole nostaneet häntä yhdeksi näyttöön perustuvan personal trainingin jättiläisistä. Hänen kenties suurin kykynsä on muodostaa hyvinkin monimutkaisista asioista suhteellisen yksinkertaisia ja toimivia käytännön sovelluksia.

lue lisää
TEHOKAS KOTITREENI – KUINKA TREENATA VOIMAA TAI LIHASMASSAA ILMAN KUNTOSALIA?

TEHOKAS KOTITREENI – KUINKA TREENATA VOIMAA TAI LIHASMASSAA ILMAN KUNTOSALIA?

Legendaarisen voimavalmentaja Greg Nuckolsin ohjeet, kuinka treenata ilman välineitä voimaa tai lihasmassaa. Artikkelista löydät pitkästi toista sataa treeniliikettä, jotka voit suorittaa minimaalisin välinein.

lue lisää

MIKSI ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI ON MAAILMAN ARVOSTETUIN?