FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST™

TOIMINNALLISEN ANATOMIAN HUIPPUOSAAJAKSI

FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST™

TOIMINNALLISEN ANATOMIAN HUIPPUOSAAJAKSI

FPS™-KOULUTUS – PAKETTIHINTA

Hanki itsellesi kaikki FPS™-huippukoulutukset – hartiarengas ja olkapää, alaraaja sekä keskivartalo – nyt pakettihintaan.

Ilmoittautuminen päättyy 30.11.

Hinta 499€ (ovh. 885€)

FPS HARTIARENGAS™

Ota haltuun kaikki olkapään ja hartiarenkaan lihakset, niiden virheasennot ja toiminnalliset ongelmat sekä harjoitteet, joilla pienennät vammariskiä ja maksimoit suorituskyvyn.

Hinta 295€ (sis. alv)

FPS ALARAAJA™

Ota haltuun kaikki alaraajan lihakset, niiden virheasennot ja toiminnalliset ongelmat sekä harjoitteet, joilla pienennät vammariskiä ja maksimoit suorituskyvyn.

Hinta 295€ (sis. alv)

FPS KESKIVARTALO™

Ota haltuun kaikki keskivartalon ja rangan lihakset, keskivartalon toiminnalliset ongelmat sekä harjoitteet, joilla pienennät vammariskiä ja maksimoit suorituskyvyn.

Hinta 295€ (sis. alv)

FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST™ -KOULUTUKSET PÄHKINÄNKUORESSA

Opintojen laajuus on yhteensä noin 29 tuntia. Voit opiskella juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Materiaalit jäävät käyttöösi pysyvästi.

FPS™-koulutuspaketti sisältää:

  • Noin 250 huippulaadukasta videota, joiden avulla saat käytännönläheisesti haltuun alaraajan toiminnallisen anatomian
  • Noin 250 oppimistehtävää, jotka tarjoavat jatkuvasti reaaliaikasta palautetta oppimisestasi
  • Systemaattisen mallin, jolla analysoit asiakkaasi kaikki kehon tyypillisimmät toiminnalliset ongelmat sekä virheasennot
  • Systemaattisen mallin, jolla optimoit asiakkaan liikemallit ja harjoitustekniikat
  • Useita kymmeniä harjoitetta, joiden avulla ennaltaehkäiset ja korjaat tilanteen, sekä maksimoit asiakkaasi terveyden ja suorituskyvyn
  • Kaikkien kolmen kokonaisuuden päätteeksi verkkotentin, jolla voit osoittaa osaamisesi ja hankkia FPS™-opintotodistukset
FPS Functional Perfomance Specialist Ihmisen anatomia, ihmisen lihakset suomeksi ja latinaksi, nordic health academy Ari-Pekka Lindberg

HUOM! OPINNOT SUORITETAAN KOKONAAN HUIPPUMODERNISSA DIGITAALISESSA OPPIMISYMPÄRISTÖSSÄ. ETENET OPINNOISSA OMAAN TAHTIISI JA KOULUTUKSEN JÄLKEEN MATERIAALIT JÄÄVÄT KÄYTTÖÖSI PYSYVÄSTI.

MITÄ SAAN FPS™-KOULUTUKSISTA?

Opit ymmärtämään kehon kaikkien liikuntaan liittyvien lihasten toiminnallisen anatomian.

Opit tunnistamaan kaikki tyypillisimmän virheasennot ja toiminnalliset ongelmat.

Opit täsmäharjoitteet, joilla virheasennot voidaan estää tai tilannetta voidaan lähteä korjaamaan.

Valmennat taatusti kivuttomampia ja suorituskykyisempiä asiakkaita.

Vain ymmärtämällä, miten liikkeen laatu ja tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat liittyvät toisiinsa, pystyt maksimoimaan asiakkaidesi terveyden – ja vain ymmärtämällä, miten liikkeen laatu ja suorituskyky liittyvät toisiinsa, pystyt maksimoimaan asiakkaidesi suorituskyvyn.

Asiakkaiden terveyden ja suorituskyvyn maksimoiminen liikkeen laadun kautta on ollut oma intohimoni jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Olen äärimmäisen innoissani ja iloinen siitä, että minun on vihdoin mahdollista tarjota kertynyt osaamiseni sellaisessa muodossa, joka on jokaisen liikunnan ammattilaisen saatavilla

Lue AP:n haastattelu tästä >>

AP Lindberg

Toiminnallinen anatomia, eli toisin sanoen sen ymmärtäminen, miten ihmisen anatomia vaikuttaa liikkeeseen, on selvästi oppilaidemme mielestä yksi mielenkiintoisimmista, mutta samalla haastavimmista aihealueista. On hyvin mahdollista, että Suomessa toiminnallista anatomiaa ei opeta kukaan yhtä taitavasti, ymmärrettävästi ja mukaansatempaavasti kuin AP Lindberg. Sen takia olen erityisen iloinen siitä, että polkumme pitkästä aikaa kohtasivat ja voimme yhdessä jälleen kerran tarjota ainutlaatuista osaamista ainutlaatuisen hyvällä hinta-laatusuhteella.

Ari Langinkoski – NHA, koulutuspäällikkö

FAQ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Milloin FPS™-koulutus alkaa?

Saat sähköpostiisi ohjeet koulutuksen starttaamiseksi noin 2 tunnin sisällä koulutuksen maksamisesta eli pääset aloittamaan opintosi heti.

Miten FPS™-koulutus etenee? 

Voit edetä opinnoissa täsmälleen sinulle parhaiten sopivassa rytmissä. Materiaalit jäävät koulutuksen jälkeen käyttöösi pysyvästi.

Kuinka kauan FPS™-koulutus kestää?

Jos käytät koulutukseen noin 30 minuuttia päivässä, koulutus kestää noin kaksi viikkoa.

Kenelle FPS™-koulutus on suunnattu?

Koulutus sopii erityisesti liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä treenaajille, jotka haluavat ymmärtää vakavissaan toiminnallista liikettä ja anatomiaa, minimoida vammariskit sekä maksimoida suorituskyvyn.

Miten FPS™-koulutuksen voi maksaa?

Valmennuksen voi maksaa pankki- ja luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.

HERÄSIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ FPS™-KOULUTUKSEEN LIITTYEN? JÄTÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»