ACE PERSONAL TRAINER® -SERTIFIKAATTI

ACE PERSONAL TRAINER® -SERTIFIKAATTI

NÄYTTÖÖN PERUSTUVAA PERSONAL TRAINING -OSAAMISTA

American Council on Exercise eli ACE Personal Trainer -sertifikaatti on maailmalla yleisesti tunnetuin ja arvostetuin personal trainer -sertifiointi, tuoden näin suurimman mahdollisen hyödyn opiskelijalle. Milloinkaan aiemmin ei Suomessa ole ollut tarjolla näin tarkoituksenmukaista koulutuspakettia henkilöille, jotka haluavat hyödyntää ammattimaista personal training -osaamista osana tuottamaansa palvelua. Sekä koulutuksen sisältö että tapa jolla se tarjoillaan, ovat täysin omaa luokkaansa maailmassa.

Tutustu tältä sivulta keskeisimpiin ACE Personal Trainer -sertifiointiin liittyviin artikkeleihin:

 • MIKSI SERTIFIOINTI ON TÄRKEÄÄ?
 • NHA/ACE® PERSONAL TRAINERIN EETTISET TOIMINTAPERIAATEET 
 • NHA/ACE® PERSONAL TRAINERIN AMMATILLISEN OSAAMISEN SOVELTAMISALA

Voit halutessasi ladata NHA Personal Trainer -sertifiointikoulutuksen sisältöön sekä ACE Personal Trainer -sertifiointikokeeseen liittyvät syventävät materiaalit tästä:

LATAA NHA PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUKSEN OPINTO-OHJELMA >>

LATAA ACE PERSONAL TRAINER® -SERTIFIOINNIN LOPPUKOKEEN SUUNTAVIIVAT >>

NHA PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUS

NHA Personal Trainer -sertifiontikoulutus on tällä hetkellä maailman laajin ACE Personal Trainer -sertifiointiin valmistava koulutusohjelma. Koulutuksen ja sertifioinnin yhteishinta on nyt vain 1.295€.

VARAA PAIKKASI NHA PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUKSEEN (1.295€)

Ja hanki personal trainer -sertifikaatti, jota ei tarvitse selitellä!

MIKSI SERTIFIOINTI ON TÄRKEÄÄ?

Kun terveys- ja kuntoliikunnan ja terveydenhuollon ammattilaiset ryhtyvät toimimaan rinta rinnan, ei terveys- ja kuntoliikunta-alan toiminta voi enää perustua pelkkään kokemusasiantuntijuuteen ja itse keksittyihin lisensseihin ja auktorisointeihin. On välttämätöntä voida osoittaa osaamisensa kiistattoman sertifiointijärjestelmän avulla.

Sertifioinnin arvo opiskelijalle on suoraan verrannollinen kyseisen sertifikaatin yleiseen tunnettavuuteen ja arvostukseen. Me NHA:lla olemme valinneet kumppaniksemme American Council on Exercise®:n siitä yksinkertaisesta syystä, että ACE®-sertifikaatti on maailmalla yleisesti tunnetuin ja arvostetuin, tuoden näin suurimman mahdollisen hyödyn opiskelijalle.

LUE LISÄÄ >>

NHA/ACE® PERSONAL TRAINERIN EETTISET TOIMINTAPERIAATEET

Seuraavat toimintaperiaatteet ohjaavat kaikkia NHA/ACE-sertifioituja ammattilaisia heidän toimiessaan vuorovaikutuksessa asiakkaiden, suuren yleisön, toisten liikunnan- ja terveyden edistämisen ammattilaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Periaatteet on ensin lueteltu lyhyesti, jonka jälkeen ne on yksi kerrallaan avattu yksityiskohtaisemmin.

 • Tuottaa turvallisia ja tehokkaita palveluja
 • Kohtelee kaikki asiakkaita/osallistujia tasavertaisesti
 • Pysyttelee ajan tasalla alan tuoreimmasta tutkimustiedosta ja ymmärtää sen käytännön sovellukset
 • Ylläpitää henkeä pelastavan (ja muun soveltuvan) ensiavun taitojaan ja omaa voimassa olevan ensiaputodistuksen
 • Noudattaa liiketoiminnassaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, kuten yritys- ja työlainsäädäntö, ja kunnioittaa immateriaalioikeuksia.
 • Pitää kaiken asiakastiedon luottamuksellisena
 • Ohjaa tarvittaessa asiakkaan epäröimättä osaavammalle terveyden edistämisen tai terveydenhuollon ammattilaiselle.
 • Ylläpitää ja parantaa suuren yleisön luottamusta terveydenhuollon ja terveys- ja kuntoliikunnan sektoreihin. 
 • Luo ja ylläpitää selkeät ammatilliset rajat

LUE LISÄÄ >>

 

LATAA ACE PERSONAL -SERTIFIOINTIKOULUTUKSEN LOPPUKOKEEN SUUNTAVIIVAT

NHA/ACE PERSONAL TRAINERIN AMMATILLISEN OSAAMISEN SOVELTAMISALA

Ammatillisen osaamisen soveltamisala (engl. scope of practice) määrittelee ”laillisen palveluvalikoiman”, jota tietyn osaamisen omaavat ammattihenkilöt voivat tarjota, millaisissa olosuhteissa niitä voidaan tarjota, sekä ohjeet ja parametrit, joita tulee noudattaa. Ammatillisen osaamisen soveltamisalaan vaikuttaa lukuisat seikat, kuten vaadittava koulutus, sertifioinnit, lisenssit, lait tai hallintoelimet ja niiden kyseiselle ammatille asettamat vaatimukset.

Yhdysvalloissa useimpia ammatteja säätelevät lait ovat osavaltiokohtaisia, joten siellä ammatillisen osaamisen soveltamisala saattaa vaihdella osavaltiokohtaisesti. Tämän lisäksi useimmilla ammateilla on hallintoelimiä, jotka hallinnoivat kyseisen ammattiin liittyviä kysymyksiä, kuten kelpoisuusvaatimuksia sertifiointikokeeseen johtaviin opinto-ohjelmiin, ammatillisen käyttäytymisen sääntöjä (esim. eettiset ohjeet) ja rangaistuskäytäntöjä, mikäli edellisiä ei noudateta.

 Tiettyä ammattia koskevat lait, säännöt ja säätely ovat olemassa suuren yleisön suojelemiseksi. Personal training -alalla ammatillisen osaamisen soveltamisalaa ei ole säännelty lainsäädännöllisin tai siihen rinnastettavin toimin, vaan niiden säätelystä vastaavat koulutusta tarjoavat organisaatiot.

Vastuulliset ja vakavissaan toimivat koulutusorganisaatiot asettavat myös eettisiä toimintaohjeita, ja edellyttävät sekä opiskelijoiden että valmistuneiden personal trainereiden noudattavan niitä kaikissa ammattiin liittyvissä toimissa. Minkä tahansa alan ammattihenkilölle on keskeistä tuntea oman alansa ammatillinen soveltamisala, toimia vain soveltamisalan puitteissa, sekä hankkia alalla arvostettu pätevyyden osoittava ”valtakirja”.

LUE LISÄÄ >>

 

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste