LIHASKASVUN TIETEELLISET PERUSTEET JA PARHAAT KÄYTÄNNÖT -VERKKOKURSSI

KAIKKI, MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ LIHASKASVUUN TÄHTÄÄVÄSTÄ TREENISTÄ

Tämä kattava verkkokurssi tarjoaa sinulle vankkaa tutkimustietoa kaikista niistä muuttujista, jotka vaikuttavat optimaalisen lihaskasvun taustalla. Tarjoilemme sinulle myös maailman parhaat käytännöt harjoittelun suunnitteluun ja ohjelmointiin, selvällä suomen kielellä.

HINTA NYT VAIN: 149€

RAKENSIMME HALUTUIMMAN SISÄLTÖMME NYT VERKKOKURSSIKSI

Vuonna 2017 päätimme nostaa suomalaisen personal trainingin rimaa kerralla oikein kunnolla, ja toimme Suomeen maailman arvostetuimman personal trainer -opintokokonaisuuden sekä sertifioinnin (American Council on Exercise). Nyt satojen personal trainer -koulutukseemme osallistuneiden terveys- ja kuntoliikunta-alan ammattilaisten palautteen perusteella voimme todeta, että yksi koulutuksemme kiitetyimmistä osa-alueista on ollut Lihaskasvun tieteelliset perusteet ja parhaat käytännöt -koulutusjakso.

Palautteen joukosta löytyvät esim. nämä kommentit: ”Näin hyvää vastinetta rahoilleni en ole vielä koskaan saanut!”; ”Tämä oli aivan uskomattoman hieno kokonaisuus. Voi kunpa olisin osannut nämä asiat jo vuosia sitten!”; ”Karmea uskomusten ja väitteiden soppa ja viidakko selkeni kerralla, lämmin kiitos!”; ”Kiitos, kiitos, kiitos! Mielettömän selkeä kokonaisuus, jota pystyin soveltamaan käytäntöön välittömästi!”

Oppilaidemme kiitosten siivittämänä päätimme, että näin tärkeäksi ja hyödylliseksi koettu tieto on syytä saattaa koko treenaavan kansan saataville. Siksi olemme rakentaneet tämän halutun koulutuskokonaisuuden nyt huippulaadukkaan verkkokurssin muotoon.

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ

  • Viimeisin tieteellinen tutkimusnäyttö lihaskasvuun tähtäävästä harjoittelusta
  • Ainutlaatuinen viiden askeleen ohjelmasuunnittelumalli, jota voit soveltaa käytäntöön heti
  • 8 timantinkovaa suomenkielistä luentoa, joiden aikana käymme läpi kaiken oleellisen maksimaaliseen lihaskasvuun tähtäävän harjoittelun toteuttamiseksi (kesto yhteensä 4 h)
  • Vapaaehtoinen verkkotentti (tämä kannattaa suorittaa, mikäli valmennat asiakkaita)
  • Opintotodistus näyttöön perustuvan vastusharjoittelun osaamisesta verkkotentin hyväksytysti suoritettuasi

Mikäli valmennat tai ohjaat asiakkaita, voit saada kurssilta myös ansioluetteloosi liitettävän opintotodistuksen näyttöön perustuvasta lihaskasvuosaamisestasi.

Ohjeet opintojen aloittamiseksi lähetetään suoraan sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua ilmoittautumisestasi.

HUOM! Voit opiskella sisältöä täysin omaan tahtiisi ja sisältö on käytössäsi 12 kuukauden ajan. Voit opiskella huippumodernissa oppimisympäristössämme sujuvasti niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

 

OPI MAKSIMAALISEN LIHASKASVUN TIETEELLISET PERUSTEET JA NEROKKAIMMAT NÄYTTÖÖN PERUSTUVAT NIKSIT

Siitä kun Thomas DeLorme mullisti kuntouttavan harjoittelun keksimällään ”raskaan voimaharjoittelun menetelmällä” 1940 -luvulla, on tieteellinen näyttö ja ymmärrys maksimaaliseen lihaskasvuun tähtäävästä harjoittelusta kasvanut valtavasti. Koskaan aiemmin ei lihaskasvua ole tutkittu niin ahkerasti kuin juuri nyt.

Huolimatta uusimmasta tutkimusnäytöstä, monet ”velitieteen” uskomukset elävät edelleen voimakkaina saliharrastajien keskuudessa. Osa pinttyneistä uskomuksista on täyttä totta, osa puolestaan täydellistä ajanhukkaa, ja mikä pahinta, hukkaan menneen työn lisäksi ”menetelmä” saattaa rikkoa paikat ja pilata vuosien työn.

Mitä tarkoittaa liikunnan kultaiset perusperiaatteet: progressiivinen ylikuormitus, spesifisyys, vähenevät hyödyt, palautuvuus ja yksilöllisyys ja kuinka näitä hyödynnetään kasvattamaan maksimaalinen määrän lihasta? Mitkä mekanismit vaikuttavat lihaskasvun taustalla ja mitä niistä nykyään tiedetään? Entä kuinka vastusharjoittelun eri muuttujat, volyymi, kuorma, harjoittelun useus, harjoitusliikkeen valinta, lihastyön tyyppi, lepo sarjojen välillä, toiston kesto, harjoitusjärjestys, liikkeen laajuus ja harjoittelun intensiteetti saadaan kaikki palvelemaan maksimaalista lihaskasvua? Tässä koulutuksessa käydään läpi viimeisin tieteellinen näyttö ja parhaat käytännöt jokaisen maksimaalisen lihaskasvun taustalla olevan harjoitusmuuttujan takana.

Ota tästä tuntumaa siihen, mitä tuleman pitää. Tämän kurssin oppien avulla saat takuulla harjoitteluusi vahvasti virtaa ja räjäytät tulokset täysin uudelle tasolle.

VIIDEN ASKELEEN OHJELMASUUNNITTELU

Kurssin loppupuolen pyhitämme ainutlaatuiselle viiden askeleen ohjelmasuunnittelulle. Tämän metodin avulla onnistut joka ainoa kerta suunnittelemaan täysin yksilöllisen ja lihaskasvun maksimoivan harjoitusohjelman itsellesi tai asiakkaillesi. Näin pidät samalla huolen myös siitä, ettei harjoittelu pääse lipsahtamaan ylikunnon puolelle.

Menetelmän on kehittynyt yksi näyttöön perustuvan personal trainingin suurimmista neroista, Renaissance Periodizationin tieteellinen johtaja, liikuntafysiologian tohtori Mike Israetel. Hänen ystävällisellä suostumuksellaan saamme nyt esitellä menetelmän selvällä suomen kielellä. Uskallamme luvata, ettei Miken ajatukset jätä ketään lihaskasvusta kiinnostunutta kylmäksi.

Esittelemme näyttöön perustuvan personal trainingin jättiläisen, Dr. Mike Israetelin luvalla sinulle Miken ainutlaatuisen nerokkaan viiden askeleen ohjelmasuunnittelun metodiikan – selvällä suomen kielellä. Kuvassa James Hofflmann, Gabrielle Fundaro, James Krieger, Mike Israetel, Ari Langinkoski ja Vilho Ahola.

Tässä koulutuksessa esitettyjen tietojen ja taitojen keräämiseen on mennyt ihmiskunnalta vuosikymmeniä. Mike on käyttänyt oman menetelmänsä hiomiseen koko ikänsä. Nyt sinä voit ottaa nämä asiat haltuun tasan neljässä tunnissa. Uskallamme väittää, että jos maksimaalinen lihaskasvu kiinnostaa, saat tästä koulutuksesta parhaan vastineen, mitä olet koskaan saanut tai tulet koskaan saamaan suhteessa käyttämääsi aikaan tai rahaan.

Näillä saatesanoilla, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi maksimaalisen lihaskasvun tieteellisten perusteiden ja parhaiden näyttöön perustuvien niksien pariin!

”Olen ollut urani aikana mukana kymmenissä koulutuksissa mutta tämä paketti oli kyllä täysin omaa luokkaansa. Kiinnostava sisältö oli rakennettu tosi helposti omaksuttavaksi ja pääsin soveltamaan asioita käytäntöön heti.”

Verkkokurssin kouluttajana toimii NHA:n koulutuspäällikkö Ari Langinkoski, jonka ajatuksiin ja kynänjälkeen voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. Arin artikkeleista voit tutustua muun muassa lihasmassan kasvatukseen tähtäävän harjoittelun ohjelmointiin, lihaskasvun taustalla olevaan tutkimusnäyttöön ja toiminnallisen anatomian artikkelisarjaan.

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI