PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

ME NHA:LLA OLEMME LUONEET MAAILMAN LAAJIMMAN ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTIIN VALMISTAVAN DIGITAALISEN KOULUTUKSEN JA OPINTOJA TUKEVAN MONIMUOTOKOULUTUKSEN, JOSSA OPETTAJINA ON ALAN ARVOSTETUIMMAT PIONEERIT.

MIKÄ ON MINULLE OIKEA VALINTA?

Voit valita kahdesta kivenkovasta NHA Personal Trainer -koulutuskokonaisuudesta itsellesi soveltuvimman. Täysin digitaalinen NHA Personal Trainer -sertifiointikoulutus (15 opintopistettä) soveltuu sinulle, mikäli omaat jo aiempaa pohjakoulutusta terveys- ja kuntoliikunta-aloille ja/tai vankkaa valmennus- ja treenitaustaa. Saat näin tarkoituksenmukaisen oppisisällön ja pääset osoittamaan osaamisesi maailman arvostetuimmassa personal trainer -sertifiointitentissä.

Monimuoto-opetuksena toteutettava sertifiointikoulutus antaa puolestaan täysin ainutlaatuisen kattauksen valmennuksen metodiikkaa ja tietotaitoa, ja soveltuu erinomaisesti myös alalle suuntautuvalle opiskelijalle.

Voit halutessasi edetä koulutusputkessa myös ”step-by-step” -tyylisesti (1.295€ + 1.500€ = 2.795€), jolloin suoritat ensin digitaaliset teoriaopinnot ja jatkat workshop-päiviin budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten soveltuvana ajankohtana.

PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

VAIHTOEHTO 1: DIGITAALINEN KOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Ensimmäinen korkeakoulutason personal trainer -koulutus ja maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti on viimein tarjolla myös Suomessa.

Opintojen laajuus on 15 opintopistettä ja kesto minimissään 16 viikkoa. Vaihtoehdossa 1 opinnot suoritetaan kokonaisuudessaan huippumodernissa digitaalisessa verkko-oppimisympäristössä.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 1.6.

HINTA: 1.295€

(sis. alv 24%)

VAIHTOEHTO 2: MONIMUOTOKOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Tarjoamme ainoana alan kouluttajana aitoja monimuotokoulutuksia. Vaihtoehdossa 2 teoriaopinnot suoritetaan huippumodernissa digitaalisessa verkkoympäristössä ja niitä viedään käytäntöön kahdeksassa workshop päivässä, joissa kouluttajina on liikunta- ja terveydenhuoltoalojen arvostetuimmat pioneerit, jotka päivittäin elävät NHA:n missiota todeksi rakentamalla siltoja liikunta- ja terveydenhuoltoalojen välille.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 15.6.

HINTA: 2.795€

(sis. alv 24%)


KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste