PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

ME NHA:LLA OLEMME LUONEET MAAILMAN LAAJIMMAN ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTIIN VALMISTAVAN DIGITAALISEN KOULUTUKSEN JA OPINTOJA TUKEVAN MONIMUOTOKOULUTUKSEN, JOSSA OPETTAJINA OVAT ALAN ARVOSTETUIMMAT PIONEERIT.

MIKÄ ON MINULLE OIKEA VALINTA?

Voit valita kahdesta kivenkovasta NHA Personal Trainer -koulutuskokonaisuudesta itsellesi soveltuvimman. Täysin digitaalinen NHA Personal Trainer -sertifiointikoulutus (15 opintopistettä) soveltuu sinulle, mikäli omaat jo aiempaa pohjakoulutusta terveys- ja kuntoliikunta-aloille ja/tai vankkaa valmennus- ja treenitaustaa. Saat näin tarkoituksenmukaisen oppisisällön ja pääset osoittamaan osaamisesi maailman arvostetuimmassa personal trainer -sertifiointitentissä.

Monimuoto-opetuksena toteutettava sertifiointikoulutus antaa puolestaan täysin ainutlaatuisen kattauksen valmennuksen metodiikkaa ja tietotaitoa, ja soveltuu erinomaisesti myös alalle suuntautuvalle opiskelijalle.

Voit halutessasi edetä koulutusputkessa myös ”step-by-step” -tyylisesti (1.295€ + 1.500€ = 2.795€), jolloin suoritat ensin digitaaliset teoriaopinnot ja jatkat workshop-päiviin budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten soveltuvana ajankohtana.

PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

VAIHTOEHTO 1: DIGITAALINEN KOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Ensimmäinen korkeakoulutason personal trainer -koulutus ja maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti on viimein tarjolla myös Suomessa.

Opintojen laajuus on 15 opintopistettä ja kesto minimissään 16 viikkoa. Vaihtoehdossa 1 opinnot suoritetaan kokonaisuudessaan huippumodernissa digitaalisessa verkko-oppimisympäristössä.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 15.9.

HINTA: 1.295€

(sis. alv)

LUE KOKEMUKSIA NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSESTA >>

Sami Matikainen sai NHA:sta eväät uuteen ammattiin: ”Tuntui, kuin kotiin tulisi”

VAIHTOEHTO 2: MONIMUOTOKOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Tarjoamme ainoana alan kouluttajana aitoja monimuotokoulutuksia. Vaihtoehdossa 2 teoriaopinnot suoritetaan huippumodernissa digitaalisessa verkkoympäristössä ja niitä viedään käytäntöön kahdeksassa workshop päivässä, joissa kouluttajina on liikunta- ja terveydenhuoltoalojen arvostetuimmat pioneerit, jotka päivittäin elävät NHA:n missiota todeksi rakentamalla siltoja liikunta- ja terveydenhuoltoalojen välille.

HUOM! KOULUTUKSET NYT HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA

HINTA: 2.795€

(sis. alv)


KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

LUE KOKEMUKSIA NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSESTA >>

Luna Lampikari haluaa tehdä työtä, jolla on merkitys: ”Tätä minä olin etsinyt”

PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN SEURAAVA TASO

Maailma on edellisen kymmenen vuoden aikana muuttunut valtavasti, mutta suomalainen personal trainer -koulutus ei juurikaan. On tullut aika päivittää sekä sisältö että koulutusmenetelmät vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

Päätimme tuoda Suomeen maailman arvostetuimman personal trainer -sertifioinnin ja rakentaa siihen valmistavan koulutuksen, joka kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Näiden avulla tarjoamme opiskelijoillemme parhaat mahdolliset eväät systemaattisen valmennustyön toteuttamiseen sekä kentällä menestymiseen, ja rakennamme siltaa liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisten väliselle yhteistyölle.

ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIEN® MÄÄRÄN KEHITYS

 

  • Vuonna 2018 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui jo yli 30.000 kandidaattia
  • Vuonna 2017 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 20.129 kandidaattia
  • Vuonna 2016 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 16.070 kandidaattia
  • Vuonna 2015 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 13.103 kandidaattia

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste