NHA IHMISET

ON AIKA NOASTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

NORDIC HEALTH ACADEMY – IHMISET

Yhä enenevässä määrin, asiakkaiden kanssa onnistuminen vaatii enemmän tietoja ja taitoja kuin on realistista olettaa yhdellä ihmisellä olevan. Siksi nykyaikaisen personal trainerin yksi menestyksen edellytyksistä on laaja ja osaava kumppaniverkosto.

NHA:n oma asiantuntijatiimi koostuu alansa arvostetuimmista ammattilaisista, jotka tekevät uraauurtavaa työtä moniammatillisen yhteistyön kehittämiseksi ja edistämiseksi Suomessa. Opit parhaat käytännöt suoraan näyttöön perustuvaa personal trainingia työkseen tekeviltä ammattilaisilta. Lisäksi asiantuntijamme ovat jokaisen valmistuneen opiskelijan ensimmäinen resurssiverkosto, jota hyödyntää käytännön työssä.

 

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

IHMISET MENESTYKSESI TAUSTALLA

VILHO AHOLA – LÄÄKETIETEELLINEN JOHTAJA

Työssäni elintapalääkärinä teen säännöllistä yhteistyötä personal trainereiden kanssa. Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta päteviä henkilöitä on erittäin vaikea löytää. Jotta turvallisesta ja tehokasta elintapahoidosta voi tulla totta, tarvitaan kentälle runsaasti käsiä ja jalkoja, jotka toimivat asiakkaan tukena arjen tasolla. Tämä rooli olisi omiaan personal trainerille, jonka koulutustausta on kunnossa ja joka ymmärtää roolinsa terveydenhuollon arvoketjussa. Uskon, että NHA:n kautta saamme kentälle lisää aidosti päteviä ammattilaisia.

VILLE VESTERINEN – URHEILUFYSIOLOGIAN HUIPPUASIANTUNTIJA

Vankka koulutustausta, vuosien tutkimustyö sekä käytännön kokemus kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden ja valmentajien kanssa ovat kasvattaneet tietoutta ja osaamista, jota haluan jakaa NHA:n myötä yhä laajemmalle joukolle. NHA tarjoaa siihen loistavan toimintaympäristön.

SAMULI PENTINNIEMI – JOHTAVA PEDAGOGI

Olen aina ollut kiinnostunut opetusmetodeista ja olen yhdessä kollegani kanssa kehittänyt uusia menetelmiä liikunnan opetukseen. Kehittämäämme oppilaslähtöistä liikuntakasvatusmallia on koulutettu Liikkuva koulu -ohjelman osana jo useiden vuosien ajan ympäri Suomea. Vuonna 2017 meidät palkittiin Urheilugaalassa alakoulujen liikuntaluokkamallista, jolla pyritään tukemaan nuorten urheilijoiden kasvua ja kehitystä kohti urheilijan uraa. NHA:n kautta pääsen toteuttamaan intohimoani laadukkaasta opetuksesta ja tuoda tuleville huippuammattilaisille enemmän ymmärrystä pedagogiikasta ja didaktiikasta, eli siitä, miten asiat kannattaa opettaa.

MIKKO RINTA – JOHTAVA RAVINTO-ASIANTUNTIJA

Jokainen intohimoisesti työhönsä suhtautuva on aina kiinnostunut myös työnsä vaikuttavuudesta. Olen vakuuttunut, että NHA:n kautta voin viedä vuosikymmenen osaamistani sekä kentällä että ravinto-ohjaajien kouluttajana sille kohderyhmälle, jolle siitä on suurin mahdollinen ilo. Niille ihmisille, joilla on palava intohimo kouluttautua tiiviisti asiakasrajapinnassa toimivan elintapaohjauksen ja –hoidon suomalaiseen kärkikaartiin.

SANNA ELORANTA – FYSIOTERAPEUTTI, HEAD OF TRAINING 

Unelmani on rakentaa Suomeen nykyistä parempi yhteistyö terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan välille. Tätä unelmaa tekee todeksi Nordic Health Academy, josta syystä koen kouluttamisen NHA:ssa itselleni erityisen mieluisaksi ja tärkeäksi.

JUHANI TAIVELA – JOHTAVA FYSIOTERAPEUTTI

Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen, sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Kouluttajana NHA:ssa haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata opiskelijoidemme silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin asiakkaalle ja kuhunkin tilanteeseen.

JARNO KESKINEN – MASTER TRAINER

Reilun parinkymmenen vuoden fysioterapia- ja valmentajauran varrelle mahtuu laaja kirjo asioita, jotka ovat muokanneet tämän päivän osaamistani. Tuossa ajassa on tieto maailmalla lisääntynyt huimaa vauhtia ja siinä mukana pysyminen on vaatinut ajan seuraamisen lisäksi jatkuvaa lisäkouluttautumista. On upeaa olla mukana kehittämässä liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille yhteistä osaamispääomaa, jolla rakennetaan siltaa näiden kahden tärkeän ammattikunnan välille.

TIMO KETTUNEN – MASTER TRAINER

Olen toiminut sekä valmentajana, personal trainerina, apteekin setänä, vierailevana luennoitsijana ja kouluttanut Suomeen melkoisen määrän uusia personal trainereita. Osaamisalueeni on hyvin laaja, mutta keskityin mieluiten ravitsemukseen, erityisryhmiin ja lääkkeisiin tai lääketieteeseen liittyvään koulutukseen.

HENRI PYYKKÖNEN – MASTER TRAINER 

Vuosikymmen personal trainerin työssä on opettanut minut arvostamaan ammattia. On etuoikeus olla myötävaikuttamassa toisen ihmisen terveyteen, jaksamiseen ja elämänlaatuun. Liikuntalääketieteen opinnot ovat avanneet silmäni karulle todellisuudelle, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen on yksi tulevien vuosikymmenien suurimmista haasteista. NHA:ssa haluan olla mukana nostamassa personal training –osaamista ja ammatin arvostusta sille tasolle, että jatkossa voimme työskennellä arvostettuna osana terveydenhuollon moniammatillista tiimiä.

ARI LANGINKOSKI – MENTORI,
OPERATIIVINEN JOHTAJA

Nordic Health Academy toteuttaa vuosikymmenen mittaista haavettani. Se kouluttaa tähän maahan terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisia, joilla on arsenaalissaan paras mahdollinen teoreettinen ymmärrys, käytössään maailman parhaat käytännöt ja kouluttajinaan maan parhaat asiantuntijat.

TAPANI MÄÄTTÄ – MENTORI,
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Olen työskennellyt terveys- ja liikunta-alan yrityksissä valmennuksen, koulutuksen, myynnin ja johtamisen tehtävissä noin 15 vuoden ajan. Toimin Nordic Health Academyssa oppilaidemme mentorina ja hallituksen puheenjohtajana. Mentorin työssä pääsen toteuttamaan intohimoani auttaa ja sparrata alan ammattilaisia kohti menestystä ja toimimaan avainpelureina terveysalan käynnissä olevassa murroksessa. 

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

Näyttöön perustuva personal training on kenties yksi keskeisimmistä elintapahoidon taidoista niin liikunnan kuin terveydenhuollonkin ammattilaisille. Tämän oppaan tarkoitus on antaa sinulle selkeä kuva siitä, mitä näyttöön perustuvuus tarkoittaa ja miten näyttöön perustuva personal training eroaa muista personal training -kulttuurin alahaaroista.

lue lisää

MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -OPINTO-OHJELMA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste