MIKÄ IHMEEN PRONAATIO JA SUPINAATIO – JA MITEN PAKARAT LIITTYVÄT AIVAN OLEELLISESTI ASIAAN?

ARI-PEKKA LINDBERG – FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST™ -KOULUTUKSEN KEHITTÄJÄ

Ari-Pekka Lindberg, Nordic Health Academy. Functional Performance Specialist™ -koulutuksen kehittäjä.

Ari-Pekka Lindberg on kansainvälisesti arvostettu kuntouttavan harjoittelun, liikunnanohjauksen ja toiminnallisen anatomian huippukouluttaja. AP tunnetaan mm. kansainvälisen Anatomy Trains -organisaation kouluttajana ja hän on kouluttanut kuluneen parin vuosikymmenen aikana liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisia lähes kaikilla mantereilla.

Omalta koulutukseltaan AP on fysioterapeutti ja on täydentänyt ammatillista osaamistaan mm. OMI- ja MDT-koulutuksilla sekä Matrix Movement Trainer -koulutusohjelmalla. Vankan kenttätuntuman säilyttämiseksi AP tekee koulutustyönsä ohella jatkuvasti myös kliinisen fysioterapian sekä liikuntavalmennuksen töitä niin liikuntaa aloittelevien, kuntoutustarpeessa olevien kuin urheilumaailman huipulle tähtäävienkin asiakkaiden kanssa.

 

Ari-Pekka tunnetaan mukaansatempaavana, selväsanaisena ja ammattitaitoisena kouluttajana. AP:n koulutuksissa pääset rikkomaan oman osaamisesi rajoja ja opiskelu on takuulla myös hauskaa.

” Vain ymmärtämällä, miten liikkeen laatu ja tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat liittyvät toisiinsa, pystyt maksimoimaan asiakkaidesi terveyden – ja vain ymmärtämällä, miten liikkeen laatu ja suorituskyky liittyvät toisiinsa, pystyt maksimoimaan asiakkaidesi suorituskyvyn.

 

Asiakkaiden terveyden ja suorituskyvyn maksimoiminen liikkeen laadun kautta on ollut oma intohimoni jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Olen äärimmäisen innoissani ja iloinen siitä, että minun on vihdoin mahdollista tarjota kertynyt osaamiseni sellaisessa muodossa, joka on jokaisen liikunnan ammattilaisen saatavilla.”

Teacher: Senior Teacher of Functional Anatomy of Nordic Health Academy, ATT (Anatomy Trains Teacher), Senior Teacher & Founder of Anatomy Trains in Training, Senior Teacher and Founder of Health4performance, MTT (Myofascial Taping Teacher)

Physiotherapist: OMI adv., MDT, Specialised in: Function and Therapeutic Exercises, Motor Control, 4D Movement in Rehabilitation & Performance.

TÄLLÄ VIDEOLLA ARI-PEKKA LINDBERG KERTOO, MITKÄ OVAT TYYPILLISIMMÄT OLKAPÄÄONGELMAT JA OLKAPÄÄKIPUJEN AIHEUTTAJAT

OPISKELE TOMINNALLISEN ANATOMIAN HUIPPUOSAAJAKSI. LUE LISÄÄ FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST™ -KOULUTUKSESTA.

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

Tilaa seuraavat aiheeseen liittyvät artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

ETUMMAINEN SAHALIHAS – SERRATUS ANTERIOR

ETUMMAINEN SAHALIHAS – SERRATUS ANTERIOR

Mikä ihmeen serratus anterior? Ja miksi sen toiminta luo perustan koko yläraajamme voimantuotolle? Etummainen sahalihas on yllättävän massiivinen lihasrakenne, joka sijaitsee kylkiluidemme päällä, kiinnittyen lapaluun sisäpintaan.

lue lisää
9+1 ASKELKYYKYN KULTAISTA SÄÄNTÖÄ

9+1 ASKELKYYKYN KULTAISTA SÄÄNTÖÄ

Ensimmäinen askel timanttisiin pakaroihin on askelkyykyn hallinta. Pakaralihakset ovat paitsi muodissa ja monen mielestä esteettisesti puhuttelevia, niin ennen kaikkea äärimmäisen tärkeässä roolissa koko alaraajan toiminnan ja terveyden kannalta.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste