NHA IHMISET

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

NORDIC HEALTH ACADEMY – IHMISET

Yhä enenevässä määrin, asiakkaiden kanssa onnistuminen vaatii enemmän tietoja ja taitoja kuin on realistista olettaa yhdellä ihmisellä olevan. Siksi nykyaikaisen personal trainerin yksi menestyksen edellytyksistä on laaja ja osaava kumppaniverkosto.

NHA:n oma asiantuntijatiimi koostuu alansa arvostetuimmista ammattilaisista, jotka tekevät uraauurtavaa työtä moniammatillisen yhteistyön kehittämiseksi ja edistämiseksi Suomessa. Opit parhaat käytännöt suoraan näyttöön perustuvaa personal trainingia työkseen tekeviltä ammattilaisilta. Lisäksi asiantuntijamme ovat jokaisen valmistuneen opiskelijan ensimmäinen resurssiverkosto, jota hyödyntää käytännön työssä.

 

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

IHMISET MENESTYKSESI TAUSTALLA

VILHO AHOLA – LÄÄKETIETEELLINEN JOHTAJA

Työssäni elintapalääkärinä teen säännöllistä yhteistyötä personal trainereiden kanssa. Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta päteviä henkilöitä on erittäin vaikea löytää. Jotta turvallisesta ja tehokasta elintapahoidosta voi tulla totta, tarvitaan kentälle runsaasti käsiä ja jalkoja, jotka toimivat asiakkaan tukena arjen tasolla. Tämä rooli olisi omiaan personal trainerille, jonka koulutustausta on kunnossa ja joka ymmärtää roolinsa terveydenhuollon arvoketjussa. Uskon, että NHA:n kautta saamme kentälle lisää aidosti päteviä ammattilaisia.

VILLE VESTERINEN – URHEILUFYSIOLOGIAN HUIPPUASIANTUNTIJA

Vankka koulutustausta, vuosien tutkimustyö sekä käytännön kokemus kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden ja valmentajien kanssa ovat kasvattaneet tietoutta ja osaamista, jota haluan jakaa NHA:n myötä yhä laajemmalle joukolle. NHA tarjoaa siihen loistavan toimintaympäristön.

SAMULI PENTINNIEMI – JOHTAVA PEDAGOGI

Olen aina ollut kiinnostunut opetusmetodeista ja olen yhdessä kollegani kanssa kehittänyt uusia menetelmiä liikunnan opetukseen. Kehittämäämme oppilaslähtöistä liikuntakasvatusmallia on koulutettu Liikkuva koulu -ohjelman osana jo useiden vuosien ajan ympäri Suomea. Vuonna 2017 meidät palkittiin Urheilugaalassa alakoulujen liikuntaluokkamallista, jolla pyritään tukemaan nuorten urheilijoiden kasvua ja kehitystä kohti urheilijan uraa. NHA:n kautta pääsen toteuttamaan intohimoani laadukkaasta opetuksesta ja tuoda tuleville huippuammattilaisille enemmän ymmärrystä pedagogiikasta ja didaktiikasta, eli siitä, miten asiat kannattaa opettaa.

MIKKO RINTA – RAVITSEMUSASIANTUNTIJA

Jokainen intohimoisesti työhönsä suhtautuva on aina kiinnostunut myös työnsä vaikuttavuudesta. Olen vakuuttunut, että NHA:n kautta voin viedä vuosikymmenen osaamistani sekä kentällä että ravinto-ohjaajien kouluttajana sille kohderyhmälle, jolle siitä on suurin mahdollinen ilo. Niille ihmisille, joilla on palava intohimo kouluttautua tiiviisti asiakasrajapinnassa toimivan elintapaohjauksen ja –hoidon suomalaiseen kärkikaartiin.

Jaakko Mursu sports nutrition specialist

JAAKKO MURSU – RAVITSEMUSASIANTUNTIJA 

Jaakko Mursu on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja dosentti. Jaakko on tehnyt yli 20 vuotta tutkimus-, opetus- ja asiantuntijatyötä yliopistossa sekä urheilun ja urheilijoiden parissa. Jaakko toimii urheiluravitsemusasiantuntijana Mehiläisessä. Hän on Suomen Urheiluravitsemuksen Asiantuntijat (SURA) ry:n perustajajäsen ja Olympiakomitean urheiluravitsemusasiantuntija.

Jaakko oli mukana luomassa Suomeen ensimmäiset, vuonna 2016 alkaneet, urheiluravitsemuksen yliopisto-opinnot. Nyt Jaakon osaaminen on tarjolla NHA Sports Nutrition Specialist™ -koulutuksessa, jossa Jaakko kiteyttää vuosikymmenten aikana kertyneen osaamisensa ainutlaatuisen käytännönläheiseen muotoon.

SANNA TAIVELA – TYÖFYSIOTERAPEUTTI 

Unelmani on rakentaa Suomeen nykyistä parempi yhteistyö terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan välille. Tätä unelmaa tekee todeksi Nordic Health Academy, josta syystä koen kouluttamisen NHA:ssa itselleni erityisen mieluisaksi ja tärkeäksi.

JUHANI TAIVELA – OMT-FYSIOTERAPEUTTI

Oma intohimoni on liikkeen ja ennen kaikkea sen laadun ymmärtäminen, sekä kerryttämäni ymmärryksen jakaminen eteenpäin. Kouluttajana NHA:ssa haluan purkaa mustavalkoisia näkemyksiä ”oikeista ja vääristä” liikkeistä ja liiketekniikoista, joita terveydenhuolto ja liikunta-alalla on edelleen runsaasti. Haluan avata opiskelijoidemme silmät ymmärtämään liikettä syvemmin sekä antaa heille osaamista, jonka päämääränä on liikkeen laatu ja soveltuvuus kullekin asiakkaalle ja kuhunkin tilanteeseen.

JARNO KESKINEN – MASTER TRAINER

Reilun parinkymmenen vuoden fysioterapia- ja valmentajauran varrelle mahtuu laaja kirjo asioita, jotka ovat muokanneet tämän päivän osaamistani. Tuossa ajassa on tieto maailmalla lisääntynyt huimaa vauhtia ja siinä mukana pysyminen on vaatinut ajan seuraamisen lisäksi jatkuvaa lisäkouluttautumista. On upeaa olla mukana kehittämässä liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille yhteistä osaamispääomaa, jolla rakennetaan siltaa näiden kahden tärkeän ammattikunnan välille.

ARI-PEKKA LINDBERG – MASTER TRAINER

Ari-Pekka Lindberg on kansainvälisesti arvostettu kuntouttavan harjoittelun, liikunnanohjauksen ja toiminnallisen anatomian huippukouluttaja. AP tunnetaan mm. kansainvälisen Anatomy Trains -organisaation kouluttajana ja hän on kouluttanut kuluneen parin vuosikymmenen aikana liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisia lähes kaikilla mantereilla.

TIMO KETTUNEN – MASTER TRAINER

Olen toiminut sekä valmentajana, personal trainerina, apteekin setänä, vierailevana luennoitsijana ja kouluttanut Suomeen melkoisen määrän uusia personal trainereita. Osaamisalueeni on hyvin laaja, mutta keskityin mieluiten ravitsemukseen, erityisryhmiin ja lääkkeisiin tai lääketieteeseen liittyvään koulutukseen.

ARI LANGINKOSKI – MENTORI,
OPERATIIVINEN JOHTAJA

Nordic Health Academy toteuttaa vuosikymmenen mittaista haavettani. Se kouluttaa tähän maahan terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisia, joilla on arsenaalissaan paras mahdollinen teoreettinen ymmärrys, käytössään maailman parhaat käytännöt ja kouluttajinaan maan parhaat asiantuntijat.

TAPANI MÄÄTTÄ – MENTORI,
TOIMITUSJOHTAJA

Olen työskennellyt terveys- ja liikunta-alan yrityksissä valmennuksen, koulutuksen, myynnin ja johtamisen tehtävissä noin 15 vuoden ajan. Toimin Nordic Health Academyssa oppilaidemme mentorina ja toimitusjohtajana. Mentorin työssä pääsen toteuttamaan intohimoani auttaa ja sparrata alan ammattilaisia kohti menestystä ja toimimaan avainpelureina terveysalan käynnissä olevassa murroksessa. 

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

Ainoa tapa tehdä tuloksia, on varmistaa se, että asiakas jatkaa harjoitteluaan. Nyt meillä on käytettävissämme yli miljoonan asiakkaan aineisto, joka kertoo meille tutkitusti ja kiistatta, mitkä kolme seikkaa ovat sen takana, että asiakas todella jatkaa harjoitteluaan.

lue lisää

MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -OPINTO-OHJELMA PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»