PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

PERSONAL TRAINER

-SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

"NHA:n järjestämää ACE-sertifioitua personal trainer -koulutusta voin lämpimästi suositella esimerkiksi fysioterapeuttien personal trainer -koulutukseksi."

Jarno Keskinen. OMT-fysioterapeutti, ACE Certified Personal Trainer (ACE-CPT)

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO, MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

MIKÄ ON MINULLE OIKEA VALINTA?

Voit valita kahdesta kivenkovasta NHA Personal Trainer -koulutuskokonaisuudesta itsellesi soveltuvimman. Täysin digitaalinen NHA Personal Trainer -sertifiointikoulutus (15 opintopistettä) soveltuu sinulle, mikäli omaat jo aiempaa pohjakoulutusta terveys- ja kuntoliikunta-aloille ja/tai vankkaa valmennus- ja treenitaustaa. Saat näin tarkoituksenmukaisen oppisisällön ja pääset osoittamaan osaamisesi maailman arvostetuimmassa personal trainer -sertifiointitentissä.

Monimuoto-opetuksena toteutettava sertifiointikoulutus antaa puolestaan täysin ainutlaatuisen kattauksen valmennuksen metodiikkaa ja tietotaitoa, ja soveltuu erinomaisesti myös alalle suuntautuvalle opiskelijalle.

Voit halutessasi edetä koulutusputkessa myös ”step-by-step” -tyylisesti, jolloin suoritat ensin digitaaliset teoriaopinnot ja jatkat workshop-päiviin budjettiisi ja aikatauluusi parhaiten soveltuvana ajankohtana.

PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUKSET

VAIHTOEHTO 1: DIGITAALINEN KOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Ensimmäinen korkeakoulutason personal trainer -koulutus ja maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti on viimein tarjolla myös Suomessa.

Opintojen laajuus on 15 opintopistettä ja kesto minimissään 16 viikkoa. Vaihtoehdossa 1 opinnot suoritetaan kokonaisuudessaan huippumodernissa digitaalisessa verkko-oppimisympäristössä.

HUOM! Nyt vielä vanhalla hinnalla 1.295€. Ilmoittautuminen päättyy 21.1.

HINTA: 1.395€

(sis. alv)

VAIHTOEHTO 2: MONIMUOTOKOULUTUS

MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI

Tarjoamme ainoana alan kouluttajana aitoja monimuotokoulutuksia. Vaihtoehdossa 2 teoriaopinnot suoritetaan huippumodernissa digitaalisessa verkkoympäristössä ja niitä viedään käytäntöön kahdeksassa workshop päivässä, joissa kouluttajina on liikunta- ja terveydenhuoltoalojen arvostetuimmat pioneerit, jotka päivittäin elävät NHA:n missiota todeksi rakentamalla siltoja liikunta- ja terveydenhuoltoalojen välille.

HUOM! Katso uudistetut workshop-päivät. Nyt vielä vanhalla hinnalla 2.795€.

HINTA: 2.995€

(sis. alv)


HERÄSIKÖ KYSYTTÄVÄÄ? KERROMME MIELELLÄMME, MIKSI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUS ON LAJISSAAN YLIVOIMAINEN VALINTA JUURI SINULLE.

ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIEN® MÄÄRÄN KEHITYS

 

  • Vuonna 2018 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui jo yli 27.910 kandidaattia
  • Vuonna 2017 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 20.129 kandidaattia
  • Vuonna 2016 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 16.070 kandidaattia
  • Vuonna 2015 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 13.103 kandidaattia

TEE TULOKSEKKAASTA VALMENTAMISESTA HELPPOA! UUSI ILMAINEN OPPAAMME KERTOO, MITEN ONNISTUT SIINÄ.

PS. MEILLÄ ON SINULLE MYÖS LAHJA, JONKA LÖYDÄT OPPAASTA.

🎁

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste