MARIA PAANANEN: ”KUN FYSIOTERAPIA- JA PERSONAL TRAINING -KULTTUURI KOHTAAVAT, ASIAKAS SAA SUURIMMAN MAHDOLLISEN HYÖDYN.”

KOKEMUKSIA NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSESTA

KORKEAKOULUTASOINEN PERSONAL TRAINER -KOULUTUS VIHDOIN TARJOLLA MYÖS SUOMESSA!

Maria Paananen. Fysioterapeutti & ACE Certified Personal Trainer (ACE-CPT).

FYSIOTERAPEUTISTA VALMENTAJAKSI

Kun asiakas päätyy fysioterapeutti Maria Paanasen vastaanotolle, saattaa hänen elämänsä saada aivan uuden käänteen.

Paananen ei nimittäin tyydy vain kuntouttamaan kipeää selkää tai olkapäätä hoitopöydällä, vaan parhaillaan innostaa asiakkaan lenkkipolulle tai kuntosalille – ja ryhtyy itse tämän valmentajaksi.

Paananen on toiminut fysioterapeutin töiden ohella valmentajana jo 20 vuotta. Hänen oma – ja rakkain – lajinsa on kahvakuula, josta Paananen on napannut jopa MM-kultaa.

”Olen kiitollinen siitä, että monista asiakassuhteistani on tullut pitkäikäisiä: olen voinut jatkaa fysioterapeutista valmentajaksi. Minulle on merkityksellistä, että voin motivoida ihmisiä ottamaan liikunnan osaksi arkeaan.”

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIKAATTI PUHUTTELI

Paananen työskentelee fysioterapeuttina asiantuntijatehtävissä Terveystalon työterveyshuollossa. Valmennuspuolella hän on kouluttanut itseään jo vuosia esimerkiksi arvostettujen voimavalmentajien kursseilla.

Yksi koulutus odotti kuitenkin vuoroaan. Paananen pohdiskeli pitkään personal training -kurssin käymistä, mutta ei löytänyt itselleen mieluisaa vaihtoehtoa.

Sellainen löytyi vasta, kun Paananen huomasi Nordic Health Academyn (NHA) mainoksen.

”Otin selvää koulutuksen sisällöstä ja ilahduin. NHA oli ensimmäinen personal trainer -koulutus, jonka arvomaailma ja konsepti vastasivat sitä, mitä hain.”

Paanasta puhutteli NHA:n tarjoama ACE:n sertifikaatti sen takia, että ACE korostaa personal trainereiden ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyötä.

”Koulutus painottaa kuitenkin, että personal trainer -kurssin käynyt ei ole terveydenhuollon ammattilainen”, Paananen sanoo.

Personal trainerilla on oma, tärkeä osaamisensa. Vaikka hän ei varsinaisia diagnooseja teekään, pitää hänen tarvittaessa osata toimia tiiviissä yhteistyössä fysioterapeutin tai lääkärin kanssa.

”Tärkeintä on, että kaikki osapuolet toimivat yhteistyössä ihmisen hyväksi.”

KIINNOSTAAKO AIHE? TÄHÄN SISÄLTÖÖN PUREUDUMME VANKASTI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSISSA.

NÄYTTÖÖN PERUSTUVAA PERSONAL TRAINING -OSAAMISTA

Paanaselle oli tärkeää NHA:n koulutuksessa myös se, että koulutus aidosti perustuu tutkimusnäyttöön, muutenkin kuin markkinointilupauksissa.

”Tämä on minulle kantava voima omassa ammattietiikassani. Olemme vastuussa ihmisten terveydestä, joten tiedon pitää olla tutkittua, turvallista ja toimivaa.”

NHA:n koulutuksessa oli luonnollisesti paljon tuttua kertausta kokeneelle fysioterapeutille – etenkin, kun Paanasen lempiharrastuksia on tieteellisten tutkimusraporttien lukeminen.

EVÄITÄ ASIAKKAAN MUUTOSPROSESSIN TUKEMISEEN

Suurinta antia koulutuksessa Paanaselle olivat työkalut ihmisen motivoimiseen ja tukemiseen kohti haluttua muutosta sekä oivallus siitä, että suurestakaan tiedosta ei ole hyötyä, jos ei sitä ei osaa muuntaa asiakkaalle hyödyllisiksi ja motivoiviksi käytännöiksi.

Paananen sai koulutuksessa eväitä myös siihen, miten siirtää oma tietotaito käytäntöön ja asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.

”Tiedolla ei ole mitään merkitystä, jos ihmistä ei saa motivoitua ja innostuttua liikkumaan.”

Juuri tuotteistamisen, brändäämisen ja käyttäytymisen muutoksen tukemisen saralla esimerkiksi fysioterapeuteilla on Paanasen mielestä oppimista personal training -maailmasta.

Monet personal trainerit ovat intohimoisia toimijoita, loistavia puhujia ja taitavia markkinoimaan itseään.

”Kun nämä kaksi maailmaa yhdistävät parhaat puolensa, voi tapahtua suuria.”

Ota Marian some seurantaan ja tutustu Marian palveluihin tästä.

Nettisivu: https://aktifysio.wordpress.com/

Instagram: https://www.instagram.com/aktifysio/

Maria Paananen kilpailee kahvakuulamaratonissa. Hän on nostanut kahvakuulaa parhaimmillaan kaksi tuntia putkeen niin, että kuula on ollut liikkeessä koko ajan.

HALUATKO SINÄKIN PÄIVITTÄÄ OSAAMISESI MAAILMAN ARVOSTETUIMMASSA PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMASSA? KYSY MEILTÄ LISÄÄ!

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

Tilaa seuraavat aiheeseen liittyvät artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

EI AIKAA SALILLE? NÄIN SÄÄSTÄT AIKAA JA SAAT SILTI TULOKSIA

EI AIKAA SALILLE? NÄIN SÄÄSTÄT AIKAA JA SAAT SILTI TULOKSIA

Mitkä ovat parhaat käytännöt, joiden avulla säästää aikaa kuntosaliharjoittelussa? Tähän kysymykseen pureutui joukko tutkijoita, joiden joukossa mm. maailman arvostetuin lihaskasvun tutkija Brad Schoenfeld.

lue lisää
NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

Ainoa tapa tehdä tuloksia, on varmistaa se, että asiakas jatkaa harjoitteluaan. Nyt meillä on käytettävissämme yli miljoonan asiakkaan aineisto, joka kertoo meille tutkitusti ja kiistatta, mitkä kolme seikkaa ovat sen takana, että asiakas todella jatkaa harjoitteluaan.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»