YHDYSVALTALAISET LIIKUNTASUOSITUKSET

YHDYSVALTALAISET LIIKUNTASUOSITUKSET

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

KESKEISET LIIKUNNAN SUOSITUKSET PÄIVITTYIVÄT

Maailman mittakaavassa on kaksi auktoriteettia, joiden julkaisemat parhaat käytännöt toimivat kaikkialla suositusten pohjana. Toinen on Yhdysvaltalaiset liikuntasuositukset ja toinen on American College of Sports Medicinen, eli tuttavallisemmin ACSM:n julkaisemat suositukset.

Syksyllä 2018 on tapahtunut terveysliikunnan saralla kaksi merkittävää asiaa. Marraskuussa uudistui yhdysvaltalaiset liikuntasuositukset (Physical Activity Guidelines for Americans) , joiden edellinen versio vuonna 2008 nosti liikunnan ja terveyden väliset yhteydet ensimmäistä kertaa laajasti terveyden edistämisen keskiöön. Uuden version havainnot ja suositukset tulevat viitoittamaan tietä kaikkialla maailmassa liikunnan ja terveyden edistämisen saralla. Lähes samanaikaisesti myös ACSM:n liikuntaa edeltävän terveyskyselyn suositukset ovat uusiutuneet.

Näiden aivan hiljattain tapahtuneiden uusiutumisten mukanaan tuomat muutokset parhaisiin käytäntöihin jalkautuvat hiljalleen kaikkialle, mutta käydään ne näissä kahdessa videossa läpi, sillä nämä muutokset kuuluvat jokaisen personal trainerin ja liikunnan ammattilaisen tietoisuuteen ja työkalupakkiin.

 

ACE – Certified™: February 2018 – New Preparticipation Guidelines Remove Barriers to Exercise. >>

The Physical Activity Guidelines for Americans >>

Näyttöön perustuva personal training – ultimaattinen opas >>

 

YHDYSVALTAIN LIIKUNTASUOSITUKSET, OSA 1/2

YHDYSVALTAIN LIIKUNTASUOSITUKSET, OSA 2/2

HERÄSIKÖ KYSYTTÄVÄÄ? KERROMME MIELELLÄMME, MIKSI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUS ON LAJISSAAN YLIVOIMAINEN VALINTA JUURI SINULLE.

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

Mitä on stressi, millaisia ovat stressin oireet ja miten stressi vaikuttaa terveyteemme? Kuinka stressinhallinta onnistuu ja miten stressistä pääsee eroon? Tarjoamme sinulle nyt vastauksen näihin ja moneen muuhun tärkeään kysymykseen.

lue lisää
© NORDIC HEALTH ACADEMY

Tämän materiaalin kopioiminen, käyttäminen, jäljentäminen, muokkaaminen, lainaaminen, edelleenvälittäminen ja muu hyödyntäminen missä muodossa tahansa, pois lukien suora linkittäminen, on tekijänoikeuslain (406/61) mukaisesti kielletty, ilman NHA:n nimenomaista lupaa. Tekijänoikeuden loukkaus saattaa johtaa rangaistusseuraamukseen ja vahingonkorvausvastuuseen.

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste