Näin vältät olkapääkivut n olkapään ulkokiertäjien harjoittelu www

FPS™-WEBINAARIT – LIIKKEEN LAADUN TÄSMÄOSAAMISTA TERVEYDENHUOLLON, KUNTOUTUKSEN JA LIIKUNNAN AMMATTILAISILLE

NÄIN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT – OLKAPÄÄN ULKOKIERTÄJIEN HARJOITTELU

Mikä on useimmiten olkapääongelmien juurisyy? Tiesitkö, että olkapääongelmien ennaltaehkäisyn kannalta olkapään sisäkierrot ovat todennäköisesti jopa ulkokiertoja tärkeämpiä harjoitteita?

Puhuttaessa olkpapääkipujen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta, erilaiset olkapään ulkokierrot ovat vielä tänäkin päivänä kaikkein tyypillisimpiä harjoitteita, joita ratkaisuksi tarjotaan. Oletko tullut ajatelleeksi, että tämä ei välttämättä ole kovin perusteltua?

Olet saattanut myös törmätä ajatukseen, että olkapään ulkokiertäjien vahvistaminen on tärkeää, jotta niiden voimataso saadaan paremmin vastaamaan sisäkiertäjien voimaa. Tämäkin perustelu olkapään ulkokiertojen tekemiseksi tuntuu kovin heppoiselta, mikäli asiaa tarkastellaan anatomian näkövinkkelistä.

Functional Performance Specialist™ -koulutuksissa ja FPS™-webinaareissa pureudumme erittäin perusteellisesti tähän aiheeseen. Seuraavalla videolla toiminnallisen anatomian suurvisiiri Ari-Pekka Lindberg avaa jo hieman tarkemmin sitä, mitä sinun tulisi tietää ja ymmärtää olkapään ulkokiertoharjoitteista.

Mikäli haluat kerrata kiertäjäkalvosimen ja hartiarenkaan rakennetta ja anatomiaa, niihin pureudumme näillä kahdella videolla. Mikäli haluat ottaa liikuntaan liittyvän luurankolihasten anatomian perusteellisesti haltuusi, se onnistuu Luurankolihasten anatomia -verkkokurssillamme.

FPS™-WEBINAARIT – OTA HALTUUN TYYPILLISIMPIEN TULE-ONGELMIEN EHKÄISY JA HOITO

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

KUINKA NOPEASTI LIHAS KASVAA? | TUTKITTUA TIETOA TIIVIISTI

KUINKA NOPEASTI LIHAS KASVAA? | TUTKITTUA TIETOA TIIVIISTI

Jokaista kuntosaliharjoittelijaa taatusti kiinnostaa, kuinka nopeasti lihas kasvaa eri tasoisilla treenaajilla. Joitain saattaa yllättää, että täsmällistä tutkimustietoa asiasta ei ole, mutta tämä ei tarkoita sitä, että olisimme asian suhteen täysin pimeässä.

lue lisää
TÄYDELLINEN TYKY-PÄIVÄ – MAISTUISIKO TEILLE TUTKITUSTI TOIMIVA RATKAISU JA MAAILMAN PARAS VALMENNUSOSAAMINEN?

TÄYDELLINEN TYKY-PÄIVÄ – MAISTUISIKO TEILLE TUTKITUSTI TOIMIVA RATKAISU JA MAAILMAN PARAS VALMENNUSOSAAMINEN?

Uskotko, että teidän yrityksenne väki haluaisi oivaltaa jotain uutta ja innostua älykkäästi rakennetuista hyvinvointisisällöistä? Olisiko fiksua viettää tyky-päivä niin, että osallistujat saavat mukaansa tutkitusti toimivat työkalut työhyvinvointinsa parantamiseen?

lue lisää
UNI ON TERVEELLISTEN ELINTAPOJEN PERUSTA, MUTTA OVATKO TERVEELLISET ELINTAVAT MYÖS UNEN PERUSTA?

UNI ON TERVEELLISTEN ELINTAPOJEN PERUSTA, MUTTA OVATKO TERVEELLISET ELINTAVAT MYÖS UNEN PERUSTA?

Uni on terveellisten elintapojen perusta, mutta ovatko terveelliset elintavat myös unen perusta? – Ota haltuun elintapalääketieteen pilarit

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»