Näin vältät olkapääkivut n olkapään ulkokiertäjien harjoittelu www

FPS™-WEBINAARIT – LIIKKEEN LAADUN TÄSMÄOSAAMISTA TERVEYDENHUOLLON, KUNTOUTUKSEN JA LIIKUNNAN AMMATTILAISILLE

NÄIN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT – OLKAPÄÄN ULKOKIERTÄJIEN HARJOITTELU

Mikä on useimmiten olkapääongelmien juurisyy? Tiesitkö, että olkapääongelmien ennaltaehkäisyn kannalta olkapään sisäkierrot ovat todennäköisesti jopa ulkokiertoja tärkeämpiä harjoitteita?

Puhuttaessa olkpapääkipujen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta, erilaiset olkapään ulkokierrot ovat vielä tänäkin päivänä kaikkein tyypillisimpiä harjoitteita, joita ratkaisuksi tarjotaan. Oletko tullut ajatelleeksi, että tämä ei välttämättä ole kovin perusteltua?

Olet saattanut myös törmätä ajatukseen, että olkapään ulkokiertäjien vahvistaminen on tärkeää, jotta niiden voimataso saadaan paremmin vastaamaan sisäkiertäjien voimaa. Tämäkin perustelu olkapään ulkokiertojen tekemiseksi tuntuu kovin heppoiselta, mikäli asiaa tarkastellaan anatomian näkövinkkelistä.

Functional Performance Specialist™ -koulutuksissa ja FPS™-webinaareissa pureudumme erittäin perusteellisesti tähän aiheeseen. Seuraavalla videolla toiminnallisen anatomian suurvisiiri Ari-Pekka Lindberg avaa jo hieman tarkemmin sitä, mitä sinun tulisi tietää ja ymmärtää olkapään ulkokiertoharjoitteista.

Mikäli haluat kerrata kiertäjäkalvosimen ja hartiarenkaan rakennetta ja anatomiaa, niihin pureudumme näillä kahdella videolla. Mikäli haluat ottaa liikuntaan liittyvän luurankolihasten anatomian perusteellisesti haltuusi, se onnistuu Luurankolihasten anatomia -verkkokurssillamme.

FPS™-WEBINAARIT – OTA HALTUUN TYYPILLISIMPIEN TULE-ONGELMIEN EHKÄISY JA HOITO

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

Mitä on stressi, millaisia ovat stressin oireet ja miten stressi vaikuttaa terveyteemme? Kuinka stressinhallinta onnistuu ja miten stressistä pääsee eroon? Tarjoamme sinulle nyt vastauksen näihin ja moneen muuhun tärkeään kysymykseen.

lue lisää
PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

Ota penkkipunnerrus kerralla haltuun! Lähes 2/3 treenaajista kertoo penkkipunnerruksen suurimmaksi turhautumisen lähteekseen. Tämä opas antaa sinulle vastauksen kaikkiin penkkipunnerrukseen liittyviin kysymyksiisi.

lue lisää
ELINTAVAT KROONISTEN SAIRAUKSIEN HOIDOSSA: KATSAUSARTIKKELI ELINTAPAVALMENNUKSEN JA ELINTAPAHOIDON KEINOISTA JA VAIKUTTAVUUDESTA

ELINTAVAT KROONISTEN SAIRAUKSIEN HOIDOSSA: KATSAUSARTIKKELI ELINTAPAVALMENNUKSEN JA ELINTAPAHOIDON KEINOISTA JA VAIKUTTAVUUDESTA

Tässä artikkelissa käydään läpi esimerkkejä lääketieteellisistä tutkimustuloksista sydän- ja verisuonisairauksien ja tyypin 2 diabeteksen sekä näiden taustalla olevien riskitekijöiden (lihavuus, esidiabetes, dyslipidemiat, kohonnut veranpaine ja metabolinen oireyhtymä) hoidossa.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»