Näin vältät olkapääkivut n olkapään ulkokiertäjien harjoittelu www

FPS™-WEBINAARIT – LIIKKEEN LAADUN TÄSMÄOSAAMISTA TERVEYDENHUOLLON, KUNTOUTUKSEN JA LIIKUNNAN AMMATTILAISILLE

NÄIN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT – OLKAPÄÄN ULKOKIERTÄJIEN HARJOITTELU

Mikä on useimmiten olkapääongelmien juurisyy? Tiesitkö, että olkapääongelmien ennaltaehkäisyn kannalta olkapään sisäkierrot ovat todennäköisesti jopa ulkokiertoja tärkeämpiä harjoitteita?

Puhuttaessa olkpapääkipujen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta, erilaiset olkapään ulkokierrot ovat vielä tänäkin päivänä kaikkein tyypillisimpiä harjoitteita, joita ratkaisuksi tarjotaan. Oletko tullut ajatelleeksi, että tämä ei välttämättä ole kovin perusteltua?

Olet saattanut myös törmätä ajatukseen, että olkapään ulkokiertäjien vahvistaminen on tärkeää, jotta niiden voimataso saadaan paremmin vastaamaan sisäkiertäjien voimaa. Tämäkin perustelu olkapään ulkokiertojen tekemiseksi tuntuu kovin heppoiselta, mikäli asiaa tarkastellaan anatomian näkövinkkelistä.

Functional Performance Specialist™ -koulutuksissa ja FPS™-webinaareissa pureudumme erittäin perusteellisesti tähän aiheeseen. Seuraavalla videolla toiminnallisen anatomian suurvisiiri Ari-Pekka Lindberg avaa jo hieman tarkemmin sitä, mitä sinun tulisi tietää ja ymmärtää olkapään ulkokiertoharjoitteista.

Mikäli haluat kerrata kiertäjäkalvosimen ja hartiarenkaan rakennetta ja anatomiaa, niihin pureudumme näillä kahdella videolla. Mikäli haluat ottaa liikuntaan liittyvän luurankolihasten anatomian perusteellisesti haltuusi, se onnistuu Luurankolihasten anatomia -verkkokurssillamme.

FPS™-WEBINAARIT – OTA HALTUUN TYYPILLISIMPIEN TULE-ONGELMIEN EHKÄISY JA HOITO

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

TERVEYSVALMENNUS MUUTTAA KÄSITYKSET IHMISTEN MOTIVOINNISTA

TERVEYSVALMENNUS MUUTTAA KÄSITYKSET IHMISTEN MOTIVOINNISTA

Suomessa vuonna 2022 yli puolet aikuisista ihmisistä joko sairastaa tai on korkeassa riskissä sairastua yhteen tai useampaan elintapasairauteen. Eräs lupaavimmista ratkaisuista tämän haasteen taklaamiseen on terveysvalmennuksen taito.

lue lisää
NHA:N KURSSIEN SUURKULUTTAJA MARKO RAITTINEN: ”KAIKKEEN ON SAANUT KOULUTUKSISTA VASTAUKSEN”

NHA:N KURSSIEN SUURKULUTTAJA MARKO RAITTINEN: ”KAIKKEEN ON SAANUT KOULUTUKSISTA VASTAUKSEN”

Personal trainer -koulutuksia mies oli katsellut jo aiemmin, mutta sysäsi ajatuksen sivuun, koska ei ollut löytänyt mielestään tarpeeksi hyvää koulutusta.

lue lisää
KIERTÄJÄKALVOSIMEN KUNTOUTUS JA HARJOITTELU – YMMÄRTÄMÄLLÄ TÄMÄN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT

KIERTÄJÄKALVOSIMEN KUNTOUTUS JA HARJOITTELU – YMMÄRTÄMÄLLÄ TÄMÄN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT

Ylivoimaisesti tyypillisin harjoite kiertäjäkalvosimelle on seisten kyynärpää vartalon vieressä tehty olkanivelen ulkokierto. Se ei kuitenkaan välttämättä ole se paras.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»