Näin vältät olkapääkivut n olkapään ulkokiertäjien harjoittelu www

FPS™-WEBINAARIT – LIIKKEEN LAADUN TÄSMÄOSAAMISTA TERVEYDENHUOLLON, KUNTOUTUKSEN JA LIIKUNNAN AMMATTILAISILLE

NÄIN VÄLTÄT OLKAPÄÄKIVUT – OLKAPÄÄN ULKOKIERTÄJIEN HARJOITTELU

Mikä on useimmiten olkapääongelmien juurisyy? Tiesitkö, että olkapääongelmien ennaltaehkäisyn kannalta olkapään sisäkierrot ovat todennäköisesti jopa ulkokiertoja tärkeämpiä harjoitteita?

Puhuttaessa olkpapääkipujen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta, erilaiset olkapään ulkokierrot ovat vielä tänäkin päivänä kaikkein tyypillisimpiä harjoitteita, joita ratkaisuksi tarjotaan. Oletko tullut ajatelleeksi, että tämä ei välttämättä ole kovin perusteltua?

Olet saattanut myös törmätä ajatukseen, että olkapään ulkokiertäjien vahvistaminen on tärkeää, jotta niiden voimataso saadaan paremmin vastaamaan sisäkiertäjien voimaa. Tämäkin perustelu olkapään ulkokiertojen tekemiseksi tuntuu kovin heppoiselta, mikäli asiaa tarkastellaan anatomian näkövinkkelistä.

Functional Performance Specialist™ -koulutuksissa ja FPS™-webinaareissa pureudumme erittäin perusteellisesti tähän aiheeseen. Seuraavalla videolla toiminnallisen anatomian suurvisiiri Ari-Pekka Lindberg avaa jo hieman tarkemmin sitä, mitä sinun tulisi tietää ja ymmärtää olkapään ulkokiertoharjoitteista.

Mikäli haluat kerrata kiertäjäkalvosimen ja hartiarenkaan rakennetta ja anatomiaa, niihin pureudumme näillä kahdella videolla. Mikäli haluat ottaa liikuntaan liittyvän luurankolihasten anatomian perusteellisesti haltuusi, se onnistuu Luurankolihasten anatomia -verkkokurssillamme.

FPS™-WEBINAARIT – OTA HALTUUN TYYPILLISIMPIEN TULE-ONGELMIEN EHKÄISY JA HOITO

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

MIKÄ IHMEEN ELINTAPALÄÄKETIEDE? – ELINTAPALÄÄKETIETEEN 6 PILARIA

MIKÄ IHMEEN ELINTAPALÄÄKETIEDE? – ELINTAPALÄÄKETIETEEN 6 PILARIA

Elintapalääketiede on tieteelliseen näyttöön perustuva lääketieteen ala, jossa käytetään terveellisiä elintapoja kroonisina pidettyjen sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja jopa parantamiseen.

lue lisää
YLLÄTTÄVÄ TOTUUS MOTIVAATIOSTA JA 21 TEKNIIKKAA, JOILLA MOTIVAATIO KUKOISTAA

YLLÄTTÄVÄ TOTUUS MOTIVAATIOSTA JA 21 TEKNIIKKAA, JOILLA MOTIVAATIO KUKOISTAA

Yllättävä totuus motivaatioon liittyen on se, että muutoksessa motivaation määrän sijaan tärkeämpää on todennäköisesti motivaation laatu. Ammattitaitoisen valmentajan tehtävä on vaalia sen kaltaista motivaatiota, jonka avulla asiakas saa aikaiseksi pysyvän muutoksen.

lue lisää
TUTKIMUS: MIKÄ ON PARAS HAMSTRING-LIIKE?

TUTKIMUS: MIKÄ ON PARAS HAMSTRING-LIIKE?

Takareiden lihakset osallistuvat niin lonkan ojennukseen kuin polven koukistukseenkin, joten ne ovat erittäin tärkeitä lihaksia alaraajamme toiminnan ja suorituskyvyn näkökulmista.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»