KORKEAKOULUTASOINEN PERSONAL TRAINER -KOULUTUS TARJOLLA NYT TÄYSIN DIGITAALISINA OPINTOINA

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

KORKEAKOULUTASOINEN PERSONAL TRAINER -KOULUTUS (15 OP) NYT TÄYSIN DIGITAALISINA OPINTOINA

Suomalainen Nordic Health Academy (NHA) ja American Council on Exercise (ACE) lanseerasivat vuonna 2017 ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan korkeakoulutasoisen (15 op) personal trainer -koulutuksen Suomessa. Koulutusta on tarjolla sekä joustavina verkko-opintoina (1.295€) että ainutlaatuisena monimuotokoulutuksen (2.795€), joista jälkimmäinen on nyt tarjolla Helsingissä ja Tampereella. Molemmat koulutusohjelmat sisältävät vankan, näyttöön perustuvan oppisisällön ja johtavat maailman arvostetuimpaan ACE Personal Trainer -sertifiointiin. NHA:n hallituksen puheenjohtaja Tapani Määtän mukaan NHA:n tavoitteena on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa. ”Haluamme luoda tulevaisuutta, jossa terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaiset voivat työskennellä rinta rinnan – toistensa ammattitaitoon luottaen, yhteisen asiakkaan terveyden edistämiseksi.”, Määttä kertoo, ”Toistaiseksi mm. Karelia ammattikorkeakoulu toteuttaa yhteistyössä NHA:n kanssa ensimmäistä kertaa Suomessa personal trainer -opinnot, jotka fysioterapeuttipiskelijat saavat hyväksiluettua omissa opinnoissaan.” Tämä on tärkeää, sillä noin puolet aikuisista suomalaisista sairastaa tai on vaarassa sairastua yhteen tai useampaan elintapasairauteen. Ensisijaisena hoitona on aina kokonaisvaltainen elintapa-arviointi sekä liikunta- ja ravitsemusohjaus. Tällaista hoitoa ei vain tunnu toistaiseksi saavan mistään.

NHA:N OPINTO-OPPAASTA SAAT TARKAN KÄSITYKSEN OPINTOJEN SISÄLLÖSTÄ JA KULUSTA. LATAA ILMAINEN OPAS JA SAAT SELVILLE MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIKOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN!

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan elintapaohjaus ei vielä toteudu terveydenhuollossa riittävällä tasolla, koska selkeät suositukset ja protokollat puuttuvat, alan ammattilaisilla ei ole riittävää osaamista eikä elintapaohjaukseen ole osoitettu riittäviä resursseja. Ongelman ratkaisemiseksi WHO ehdottaa merkittävästi laajempaa yhteistyötä terveydenhuoltoalan ja muiden sektoreiden kanssa sekä terveydenhuollon korvattavuuden ulottamista myös ennaltaehkäisevään toimintaan. (1) Nordic Health Academyn (NHA) lääketieteellisenä johtajana toimii arvostettu elintapalääkäri Vilho Ahola. Aholan mukaan NHA:n korkealaatuinen koulutus on vastaus moneen huutoon. Ahola on tehnyt personal trainereiden kanssa yhteistyötä jo pitkään ennen NHA:n perustamista, mutta aiemmin ongelmana oli, että asiansa osaavat personal trainerit piti etsiä yksi kerrallaan. Mikään olemassa oleva koulutus ei taannut, että valmistuneilla personal trainereilla oli tarpeeksi osaamista ja ymmärrystä alasta. NHA tekee ainoana suomalaisena kouluttajana yhteistyötä yhdysvaltalaisen American Council on Exercisen (ACE):n kanssa. Kovatasoisen ACE:n maailmanlaajuisesti sertifioimat yli 100 000 liikunnan ammattilaista ja terveysvalmentajaa kuuluvat alan arvostetuimpiin ammattilaisiin. ”Olen vakuuttunut siitä, että NHA:n ja ACE:n yhteistyö tuo Suomeen tarvittavan osaamistason personal trainereille, sillä ACE on alan tunnetuin ja arvostetuin sertifiointiorganisaatio”, Ahola toteaa. ACE on globaalisti toimiva voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan enemmän. Se sertifioi liikunnan ammattilaisia ja terveysvalmentajia. Lisäksi se julkaisee esimerkiksi tutkimuksia, järjestää kansainvälisiä konferensseja ja pyrkii vaikuttamaan poliittiseen päätöksentekoon edistääkseen liikunnan mahdollisuuksia kaikilla elämänaloilla. Jo sadat oppilaitokset Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa tarjoavat ACE:n opetussuunnitelmaan pohjautuvaa personal trainer -koulutusta. ”NHA on yksi ensimmäisistä koulutuskumppaneistamme Euroopassa. Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että edellisen kolmen vuosikymmenen aikana tekemämme työ kantaa hedelmää nyt myös Suomessa”, toteaa ACE:n presidentti ja tieteellinen johtaja Cedric X. Bryant, Ph.D., FACSM. — Haluatko sinä olla osa tätä historiallista murrosta? Liity huippuosaajien joukkoon rakentamaan siltaa liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisten välille!

ACE PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTIEN® MÄÄRÄN KEHITYS

 
  • Vuonna 2018 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 27.910 kandidaattia
  • Vuonna 2017 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 20.129 kandidaattia
  • Vuonna 2016 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 16.070 kandidaattia
  • Vuonna 2015 ACE-sertifiointikokeeseen osallistui 13.103 kandidaattia

ALALLA ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -OPINTO-OHJELMA JA SERTIFIKAATTI, JOTA EI TARVITSE SELITELLÄ. NYT VAIN 1.295€!

LISÄTIEDOT

Tapani Määttä Nordic Health Academy Oy tapani.maatta@nha.fi +358 50 302 0753

NORDIC HEALTH ACADEMY OY

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi. NHA:n tavoitteena on luoda tulevaisuutta, jossa terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaiset voivat työskennellä rinta rinnan – toistensa ammattitaitoon luottaen, yhteisen asiakkaan terveyden edistämiseksi.  

AMERICAN COUNCIL ON EXERCISE

ACE on maailman johtava, voittoa tavoittelematon terveys- ja kuntoliikuntasektorin koulutus- ja sertifiointiorganisaatio. ACE on sertifioinut maailmanlaajuisesti yli 100 000 terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaista ja vuositasolla ACE-sertifioidut personal trainerit suorittavat arviolta yli 40 miljoonaa asiakasohjausta ympäri maailman. ACE Personal Trainer -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnetuin ja arvostetuin alan osaamisen verifioiva ohjelma.

LÄHTEET

(1) WHO 2016. Integrating diet, physical activity and weight management services into primary care

KYSY MEILTÄ LISÄÄ, NIIN KERROMME, MIKSI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSET OVAT RATKAISEVA PALANEN ELINTAPAHOIDON PALAPELISSÄ

Tilaa seuraavat aiheeseen liittyvät artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA BLOGISSAMME

TEHOKKAAMPAA TREENIÄ: MIKÄ IHMEEN REKYYLILIIKE?

TEHOKKAAMPAA TREENIÄ: MIKÄ IHMEEN REKYYLILIIKE?

Valtaosa ihmisistä treenaa kuntosalilla vain perinteiseen konsentriseen ja eksentriseen lihastyöhön perustuvaa voimantuottoa. Jotta harjoittelu kehittäisi tehokkaasti myös eri lajeissa vaadittavaa suorituskykyä sekä arkielämän voimaa, niin treenaamista kannattaa monipuolistaa hyödyntäen liike-energiaa.

lue lisää

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

  NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

  Bulevardi 30 B 1 00120 HELSINKI E: info@nha.fi P: +358 50 302 0753 Tietosuojaseloste