NHA SERTIFIOINTIKOULUTUKSET™: MAAILMAN PARASTA VALMENNUSOSAAMISTA

NHA SERTIFIOINTIKOULUTUKSET™: MAAILMAN PARASTA VALMENNUSOSAAMISTA

NHA Sertifiointikoulutukset™ tuovat suomalaisten valmentajien saataville valmennuksen eri osa-alueiden parhaan mahdollisen osaamisen. Lue tästä artikkelista, mitä hyötyjä maailman paras valmennusosaaminen sinulle tarjoaa.

NHA Personal Trainer koulutus nordic health academy ace 12

NHA PERSONAL TRAINER™ -KOULUTUS ON LAJISSAAN TÄYSIN YLIVERTAINEN KOKONAISUUS. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

NHA PERSONAL TRAINER™ -KOULUTUS ON LAJISSAAN TÄYSIN YLIVERTAINEN KOKONAISUUS. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

TUTUSTU NHA SERTIFIOINTIKOULUTUSTEN™ SISÄLTÖÖN

Koulutukset soveltuvat terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaisille, joilla valmentaminen on keskeinen osa työnkuvaa sekä muiden alojen henkilöille, joilla on kouluttautumisessaan selkeä ammatillinen fokus.

NHA Sertifioitu Personal Trainer™  |  NHA Sertifioitu Elintapavalmentaja™  |  NHA Sertifioitu Ravitsemusvalmentaja™

TUTUSTU NHA SERTIFIOINTIKOULUTUSTEN™ SISÄLTÖÖN

Koulutukset soveltuvat terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaisille, joilla valmentaminen on keskeinen osa työnkuvaa sekä muiden alojen henkilöille, joilla on kouluttautumisessaan selkeä ammatillinen fokus.

NHA Sertifioitu Personal Trainer™

NHA Sertifioitu Elintapavalmentaja™

NHA Sertifioitu Ravitsemusvalmentaja™

PERSONAL TRAINING JA ELINTAPAVELMENNUS

Sekä personal trainingin että elitapa- ja terveysvalmennuksen juuret ovat Yhdysvalloissa. Siellä personal trainingin parhaita käytäntöjä on hiottu jo yli neljän vuosikymmenen verran. Samoin elintapavalmennuksesta on jo pari vuosikymmentä kokemusta.

Yhdysvalloissa toimii useita arvostettuja koulutustahoja, mutta vain yksi perustaa opetussuunnitelmansa tutkittuun tietoon siitä, millaisia tietoja ja taitoja valmantajat todellisuudessa käytännön työssään tarvitsevat.

American Council on Exercise (ACE) tilaa viiden vuoden välein ulkopuoliselta tutkimusyhtiöltä selvityksen, mitkä tiedot ja taidot ovat valmentajana menestymisen taustalla.

Tästä tiedosta käsin luodaan opetussuunnitelma, joka hiotaan timanttiseksi useiden pedagogiikan huippuammattilaisten avulla. Näin koulutuksesta saatavat tiedot ovat sekä todellisessa elämässä tarpeellisia että poikkeuksellisen helposti omaksuttavissa.

NHA on lisensoinut Suomeen ACE:n personal trainer ja elintapavalmentajakoulutukset, jotka on mukautettu suomalaiseen toimintaympäristöön parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden avulla. Myös kouluttajina toimivat alansa kiistatta arvostetuimmat osaajat.

Voit siis olla varma siitä, että opit sellaisia tietoja ja taitoja, joita käytännön työssä tarvitset. Lisäksi voit olla varma siitä, että oppiminen on tehty niin helpoksi kuin mahdollista.

Tutustu koulutusten sisältöön, niin vakuutut varmasti.

NHA Personal Trainer™ -sertifiointikoulutus ››

NHA Elintapavalmentaja™ -sertifiointikoulutus ››

RAVITSEMUSVALMENNUS

Suomessa on maailman parasta ravitsemusosaamista ja paras ymmärrys suomalaisesta ruokakulttuurista sekä sen mahdollisuuksista ja haasteita. Tätä osaamista ei kannata tuoda muualta, mutta onneksemme sitä löytyy täältä.

Ravitsemusvalmennuksen ympäristö on voimakkaassa muutoksessa elintapasairauksien räjähdysmäisen kasvun takia. Ei ole tavatonta, että samaa henkilöä kiinnostaa toisaalta suorituskyvyn maksimoiminen, mutta matkalla tulisi osata huomioida sairaus tai useampi.

Tämä vaatii osaamista sekä suorituskyvyn maksimoimisesta, että sairauksien hoidosta ja ehkäisystä ravitsemuksen keinovalikoiman avulla. Kutsuimme kokoon ainutlaatuisen yhdistelmän suomalaisia huippuasiantuntijoita ja loimme ravitsemusvalmennuksesta kiinnostuneille uuden kokonaisuuden, josta löytyy kaikki tarpeellinen samasta paketista.

Dosentti Jaakko Mursu on suomalaisen urheiluravitsemuksen ansioitunut pioneeri, jonka opetusta on toistuvasti kiitelty omaa luokkaansa olevasta käytännönläheisyydestä. Terveystalon johtava ravitsemusterapeutti Mikko Rinta on todellinen suomalaisen ravitsemusvalmennuksen edelläkävijä, jonka oppeja lukuisat ravitsemusvalmentajat jo nyt seuraavat.

Terveydenhuollon erikoislääkäri Pekka Aroviita on jo vuosia perehtynyt elintapalääketieteeseen ja sen mahdollisuuksiin sairauksien ehkäisemisessä ja hoidossa. NHA:n koulutuspäällikkö Ari Langinkoski on kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia yksilövalmennuksen asiantuntijoita.

Tämän asiantuntijakaartin voimin loimme sellaisen ravitsemusvalmentajakoulutuksen, jonka uskoaksemme jokainen ravitsemuksesta syvästi kiinnostunut haluaisi käydä.

Tutustu koulutuksen ainutlaatuisen monipuoliseen ja käytännönläheiseen opetussuunnitelmaan ja tule mukaan tekemään maailman parasta ravitsemusvalmennusta!

NHA Ravitsemusvalmentaja™ -sertifiointikoulutus ››

NHA:n ja ACE:n yhteistyössä toteuttamat sertifiointikoulutukset ovat sisällöltään täysin ylivertaisia aiemmin Suomessa markkinoilla olleisiin vastaaviin koulutuksiin nähden.

Tutustu koulutusten taustaan ja sisältöön, niin ymmärrät varmasti.

Elintapalääkäri Vilho Ahola, NHA:n lääketieteellinen johtaja

YHTEISTYÖSSÄ

terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Fitness24Seven
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Amercan Council on Exercise
itä-suomen yliopisto UEF NHA
NHA yhteistyössä yhteistyökumppanit 15.41.07
NHA on ACE ainoa virallinen koulutuskumppani Suomessa
NHA on ACE ainoa virallinen koulutuskumppani Suomessa m

HERÄSIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ KOULUTUKSIIN LIITTYEN? JÄTÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

HERÄSIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ KOULUTUKSIIN LIITTYEN? JÄTÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»