TAPANI MÄÄTTÄ –

MENTORI,  HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

 

Olen työskennellyt terveys- ja liikunta-alan yrityksissä valmennuksen, koulutuksen, myynnin ja johtamisen tehtävissä noin 15 vuoden ajan. Liikuntatieteellinen koulutustaustani vaikutti aikanaan päätökseeni ryhtyä yrittäjäksi tuolloin vielä orastavaa kasvua tehneelle terveyden ja liikunnan toimialalle. Oman tekemiseni painopiste on siirtynyt kuluneen vuosikymmenen aikana käytännön valmennuksesta ja koulutuksesta liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Olen sittemmin vankistanut osaamistani kyseisiin osa-alueisiin muun muassa MBA-tutkinnolla.

Toimin Nordic Health Academyssa toimitusjohtajana ja oppilaidemme mentorina. Tavoitteenamme NHA:ssa on kehittää terveys- ja liikunta-alalle jatkuvasti koulutuskokonaisuuksia, jotka valmistavat niin alalle suuntautuvia, kuin jo alalla toimivia ammattilaisia tekemään tuloksekkaasti, turvallisesti ja uskottavasti yhteistyötä osana terveydenhuollon voittavaa arvoketjua.

Yksi merkittävistä osaamiseeni vaikuttaneista työurani vaiheista on ollut työskentelyni Suomen kokeneimpien markkinoinnin ammattilaisten kanssa Fulmore Oy:ssä, jossa toimin puolentoista vuoden ajan myyntijohtajana. Kyseisenä aikana pääsin seuraamaan äärimmäisen läheltä suomalaisten pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä ja erilaisten bisnesideoiden kaupallistamista.

Koen, että minulla on ollut koko työurani ajan ainutlaatuinen etuoikeus päästessäni yhdistämään kaupallista näkemystäni terveysalan osaamiseeni. Uskonkin, että tärkein hyöty, jonka pystyn tarjoamaan NHA:n oppilaille ja verkostolle, liittyy nimenomaan terveys- ja liikunta-alan kaupallisen potentiaalin hyödyntämiseen. Oppilaidemme mentorina toimiessani pääsen toteuttamaan intohimoani auttaa ja sparrata alan ammattilaisia kohti menestystä ja toimimaan avainpelureina terveysalan käynnissä olevassa murroksessa.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin: +358 50 302 0753

Sposti: tapani.maatta(at)nha.fi

 

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

Näyttöön perustuva personal training on kenties yksi keskeisimmistä elintapahoidon taidoista niin liikunnan kuin terveydenhuollonkin ammattilaisille. Tämän oppaan tarkoitus on antaa sinulle selkeä kuva siitä, mitä näyttöön perustuvuus tarkoittaa ja miten näyttöön perustuva personal training eroaa muista personal training -kulttuurin alahaaroista.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste