HENRI PYYKKÖNEN – MASTER TRAINER

 

Vuosikymmen personal trainerin työssä on opettanut minut arvostamaan ammattia. On etuoikeus olla myötävaikuttamassa toisen ihmisen terveyteen, jaksamiseen ja elämänlaatuun. Liikuntalääketieteen opinnot ovat avanneet silmäni karulle todellisuudelle, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen on yksi tulevien vuosikymmenien suurimmista haasteista. NHA:ssa haluan olla mukana nostamassa näyttöön perustuvaa personal training -osaamista ja ammatin arvostusta sille tasolle, että jatkossa voimme työskennellä arvostettuna osana terveydenhuollon moniammatillista tiimiä.

Jotta tämä asema voidaan lunastaa, on meidän opittava kantamaan myös työn mukana tuleva vastuu. Vastuu siitä että annetut ohjeet nojaavat tieteeseen, näyttöön ja parhaisiin käytäntöihin. Vastuu siitä että tuntee omat rajansa ja ymmärtää milloin avuksi tarvitaan toinen ammattilainen. NHA tarjoaa minulle parhaan väylän juurruttaa näitä toimintatapoja käytäntöön.

CURRICULUM VITAE

TYÖKOKEMUS

2015->

Personal trainer, Elixia Finland, Vantaa

2017

Anatomian ja fysiologian opettaja yliopiston valmennuskursseilla, Eximia, Helsinki

2014

Apulaisopettaja, Itä-Suomen yliopisto

2013-2015

Personal trainer, Fysioline/Fressi, Kuopio

2011-2013

Personal trainer, Elixia Finland, Helsinki

2009-2011

Personal trainer, Fosdec Oy/Finnbody, Tuusula

KOULUTUS

2016->

Terveystieteiden maisteri, liikuntalääketiede, Itä-Suomen yliopisto

2013-2015

Terveystieteiden kandidaatti, liikuntalääketiede, Itä-Suomen yliopisto

2009-2010

Personal trainer –koulutus

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

NÄYTTÖÖN PERUSTUVA PERSONAL TRAINING 2020 – NOUSE JÄTTILÄISTEN HARTIOILLE

Näyttöön perustuva personal training on kenties yksi keskeisimmistä elintapahoidon taidoista niin liikunnan kuin terveydenhuollonkin ammattilaisille. Tämän oppaan tarkoitus on antaa sinulle selkeä kuva siitä, mitä näyttöön perustuvuus tarkoittaa ja miten näyttöön perustuva personal training eroaa muista personal training -kulttuurin alahaaroista.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme näyttöön perustuvan personal training -osaamisen huippuammattilaisia tarjoamalla korkeakoulutason personal trainer -koulutuksia. Hanki itsellesi maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti!

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste