LUNA LAMPIKARI HALUAA TEHDÄ TYÖTÄ, JOLLA ON MERKITYS: ”TÄTÄ MINÄ OLIN ETSINYT”

KOKEMUKSIA NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSESTA

Luna Lampikari, Kokemuksia NHA Personal Trainer -koulutus, ACE Personal Trainer -sertifikaatti ACE-CPT

Luna Lampikari, ACE-sertifioitu personal trainer (ACE CPT).

”Koin vahvasti, että tämä on minun juttuni”

Luna Lampikarin suu kääntyy hymyyn, kun hän muistelee ensimmäisiä kertojaan kuntosalilla. Vuonna 1998 syntynyt Lampikari oli tuolloin lukion ensimmäisellä lukiolla. Hän treenasi kerran viikossa ja kävi aina ennen kuntosalia kaupassa ostamassa proteiinipatukan – koska se kuului imagoon.

”Söin patukan jo ennen treeniä. Treenin jälkeen syöminen jäi puolestaan usein kokonaan pois”, Lampikari sanoo.

Pian kerta viikkoon treenaaminen muuttui neljään, viiteen kertaan viikossa. Tietomäärä kasvoi ja tulosta tuli. Se ei jäänyt muilta huomaamatta. Kun Lampikari ahkeroi eräänä päivänä salilla, tuntematon nainen tuli pyytämään häneltä apua treeninsä kanssa.

”Menin heti opetusmoodiin. Koin todella vahvasti, että tämä on minun juttuni. Tätä haluan tehdä.”

”Kaikki ovat yhtä isoa perhettä”

Lampikari alkoi etsiä opiskelupaikkaa, jossa kouluttautua ammattitaitoiseksi personal traineriksi. Mikään koulutus ei kuitenkaan tuntunut omalta. Lampikari törmäsi lopulta NHA:n ilmoitukseen ja kiinnostui.

”Jo heidän ensimmäisestä puhelinsoitostaan tuli fiilis, että tätä minä olen etsinyt.”

Lampikari aloitti opiskelut ja tunsi heti olonsa tervetulleeksi. Etenkin ensimmäiset lähiopetuspäivät ovat jääneet Lampikarille elävästi mieleen. Asioita ei vain päntätty ryhmässä, vaan ryhmä ja koko NHA olivat yhtä isoa perhettä.

”Olemme pitäneet yhteyttä myös lähiopetuspäivien ulkopuolella. Yhteydenpito jatkuu varmasti myös koulutuksen jälkeen.”

”Se, mitä silloin tiesin, ei ole mitään verrattuna siihen, kuinka paljon tiedän nyt.”

NHA on uusi yritys, joten Lampikari pääsi myös vaikuttamaan NHA:n kehitykseen. Hän ja muut opiskelijat ovat vaikuttaneet osaltaan siihen, miten koulutus etenee ja millaisia sisältöjä ja työkaluja koulutuksessa tarjotaan.

”Ainoa negatiivinen asia, mitä koulutuksesta mieleeni tulee, on se, että lähiopetuspäivien aikataulut muuttuivat välillä. Se on sinänsä ymmärrettävää.”

Muuten Lampikari on opintoihinsa erittäin tyytyväinen. Hän ajatteli jo ennen koulutuksen aloittamista tietävänsä treenaamisesta paljon.

”Se, mitä silloin tiesin, ei ole mitään verrattuna siihen, kuinka paljon tiedän nyt.”

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

KLIKKAA JA TUTUSTU ALAN ARVOSTETUIMPAAN PERSONAL TRAINER -KOULUTUSOHJELMAAN >>

”Ei pakkopullaa, vaan elämäntapa”

Lampikari on tehnyt pt-opintonsa töiden ohella, ja valmistuminen on lopputenttiä vaille. Silloin Lampikari aloittaa työnsä personal trainerina. Moni tuttava on jo ilmoittanut tulevansa hänen asiakkaakseen heti kun mahdollista.

”Hoidan opinnot kunnialla loppuun, ja alan vasta sitten ottaa asiakkaita.”

NHA on lähtölaukaus Lampikarin uralle. Hän aikoo jatkaa opiskelua, ja ajatuksissa ovat esimerkiksi fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin opinnot. Lampikari haluaa auttaa ihmisiä oivaltamaan, miten liikunta ja elintavat parantavat elämänlaatua.

”Ja tämän ei tarvitse olla pakkopullaa, vaan elämäntapa. Meillä on vain yksi elämä. Kaikki lähtee siitä, että huolehtii itsestään.”

Lampikarin mielestä ihmisen tehtävä maan päällä on tehdä sitä, mitä itse rakastaa ja mitä maailma tarvitsee. Olipa se mitä tahansa.

”Haluan olla sellainen valmentaja, joka inspiroi ja motivoi ihmisiä. Samalla saan tehdä työtä, jolla on minulle merkitys.”

 

Instagram: lunalampikari

Facebook: Luna Lampikari

WWW: lunalampikari.com

Kuva 3

”Haluan olla sellainen valmentaja, joka inspiroi ja motivoi ihmisiä. Samalla saan tehdä työtä, jolla on minulle merkitys.”

KYSY MEILTÄ LISÄÄ, NIIN KERROMME, MIKSI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSET OVAT RATKAISEVA PALANEN ELINTAPAHOIDON PALAPELISSÄ

Tilaa seuraavat aiheeseen liittyvät artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

LISÄÄ KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

MITÄ JOKAISEN TULISI YMMÄRTÄÄ STRESSISTÄ?

Mitä on stressi, millaisia ovat stressin oireet ja miten stressi vaikuttaa terveyteemme? Kuinka stressinhallinta onnistuu ja miten stressistä pääsee eroon? Tarjoamme sinulle nyt vastauksen näihin ja moneen muuhun tärkeään kysymykseen.

lue lisää
PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

PENKKIPUNNERRUS – ULTIMAATTINEN OPAS

Ota penkkipunnerrus kerralla haltuun! Lähes 2/3 treenaajista kertoo penkkipunnerruksen suurimmaksi turhautumisen lähteekseen. Tämä opas antaa sinulle vastauksen kaikkiin penkkipunnerrukseen liittyviin kysymyksiisi.

lue lisää
ELINTAVAT KROONISTEN SAIRAUKSIEN HOIDOSSA: KATSAUSARTIKKELI ELINTAPAVALMENNUKSEN JA ELINTAPAHOIDON KEINOISTA JA VAIKUTTAVUUDESTA

ELINTAVAT KROONISTEN SAIRAUKSIEN HOIDOSSA: KATSAUSARTIKKELI ELINTAPAVALMENNUKSEN JA ELINTAPAHOIDON KEINOISTA JA VAIKUTTAVUUDESTA

Tässä artikkelissa käydään läpi esimerkkejä lääketieteellisistä tutkimustuloksista sydän- ja verisuonisairauksien ja tyypin 2 diabeteksen sekä näiden taustalla olevien riskitekijöiden (lihavuus, esidiabetes, dyslipidemiat, kohonnut veranpaine ja metabolinen oireyhtymä) hoidossa.

lue lisää

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»