FITNESS24SEVEN JA NHA ALOITTAVAT TIIVIIN YHTEISTYÖN

NHA ja Fitness24Seven ovat aloittaneet helmikuussa 2024 tiiviin koulutus- ja rekrytointiyhteistyön. Yhteistyö tarjoaa NHA:n opiskelijoille ketterän väylän työllistymiseen yhteen alan arvostetuimmista yrityksistä. Fitness24Sevenille yhteistyö tarjoaa erinomaisen väylän ammattitaitoisten uusien valmentajien löytämiseen sekä nykyisten valmentajien jatkuvan oppimisen tukemiseen.

FITNESS24SEVEN JA NHA ALOITTAVAT TIIVIIN YHTEISTYÖN

NHA ja Fitness24Seven ovat aloittaneet helmikuussa 2024 tiiviin koulutus- ja rekrytointiyhteistyön. Yhteistyö tarjoaa NHA:n opiskelijoille ketterän väylän työllistymiseen yhteen alan arvostetuimmista yrityksistä.

Fitness24Sevenille yhteistyö tarjoaa erinomaisen väylän ammattitaitoisten uusien valmentajien löytämiseen sekä nykyisten valmentajien jatkuvan oppimisen tukemiseen.

YHTEISTYÖN ALOITTAMISEN KUNNIAKSI NHA TARJOAA FITNESS24SEVENIN ASIAKKAILLE TUNTUVIA JÄSENETUJA. TUOREIMPANA JÄSENETUNA NYT KAKSI HUIPPUKOULUTUSTA AINUTLAATUISEN EDULLISEEN YHTEISHINTAAN!

YHTEISTYÖN ALOITTAMISEN KUNNIAKSI NHA TARJOAA FITNESS24SEVENIN ASIAKKAILLE TUNTUVIA JÄSENETUJA. TUOREIMPANA JÄSENETUNA NYT KAKSI HUIPPUKOULUTUSTA AINUTLAATUISEN EDULLISEEN YHTEISHINTAAN!

Fitness24Seven on nopeasti kasvava perinteisten arvojen perheyritys

– Olen erittäin iloinen siitä, että voimme tarjota opiskelijoillemme ketterän väylän työllistymiseen yhdessä alan arvostetuimmista yrityksistä, NHA:n toimitusjohtaja Tapani Määttä toteaa.

Fitness24Seven on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kuntosaliketjuista, joka tarjoaa jäsenilleen treenimahdollisuuden viidessä eri maassa, kolmella eri mantereella. Tämä ei ainoastaan tarkoita sitä, että yritys toimii useassa eri maassa kellon ympäri, vaan myös sitä, että jäsenet voivat matkustellessaan treenata millä tahansa ketjun salilla ilman lisämaksuja tai rajoitteita.

Työntekijöiden näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että Fitness24Seven tarjoaa myös aidon mahdollisuuden kansainväliseen urakehitykseen, mikä on tällä alalla varsin harvinaista.

– Huolimatta varsin suuresta koostaan, Fitness24Seven on edelleen perinteinen perheyritys. Me haluamme, että työntekijämme ovat aidossa työsuhteessa ja että heillä on mahdollisuus luoda itselleen uraa yrityksen sisällä – ja jopa kansainvälisesti, toteaa Fitness24Sevenin [työtehtävä Etunimi Sukunimi].

– Panostamme työntekijöihimme ja meille on tärkeää, että löydämme sen kaltaisia ihmisiä, jotka ovat aidosti innostuneita ja kiinnostuneita luomaan itselleen alalla uraa, [Etunimi] jatkaa.

NHA on alansa arvostetuin koulutusyritys

NHA ja ACE:n yhteistyössä tarjoama personal trainer -koulutus perustuu markkinoiden ainoana koulutuksena tutkittuun tietoon siitä, mitä tietoja ja taitoja personal trainerit todellisuudessa käytännön työssään tarvitsevat.

– NHA:n ainutlaatuisen laadukas koulutus- ja sertifiointiprosessi mahdollistavat sen, että voimme keskittää rekrytointitoimenpiteet sellaisiin henkilöihin, joilla on aidot menestymisen edellytykset alalla, Fitness24Sevenin [työnkuva Etunimi Sukunimi] toteaa.

– Lisäksi voimme olla luottavaisin mielin sen suhteen, että olemme löytäneet itsellemme kumppanin, jonka avulla voimme edelleen kehittää nykyisten valmentajiemme osaamista näyttöön ja parhaisiin käytöntöihin perustuen, [Etunimi] jatkaa.

Haluamme löytää parhaat mahdolliset osaajat ja tarjota parasta mahdollista palvelua

NHA:n tavoitteena on tuottaa kentälle alansa parhaita osaajia ja Fitness24Sevenin tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

– Olen varma siitä, että kauttamme valmistuu alan parhaita osaajia. Yhteistyön myötä voimme tuoda alan parhaat osaajat ja työntekijöitään aidosti arvostavan työnantajan yhteen. Uskon, että tämä yhdistelmä tuottaa alan parasta palvelua ja auttaa näin Fitness24Seveniä vahvistamaan asemiaan markkinoilla vielä nykyistäkin paremmin, Tapani Määttä toteaa.

NHA:n maine äärimmäisen laadukkaana koulutusorganisaationa on jo legendaarinen. Olen erittäin iloinen siitä, että yhteistyön kautta voimme tarjota kiinnostuneille sekä riittävän laadukkaan koulutuksen että aitoja uramahdollisuuksia personal trainingin parissa, Fitness24Sevenin [Etunimi Sukunimi] iloitsee.

LISÄTIEDOT

Tapani Määttä
Nordic Health Academy Oy
tapani.maatta@nha.fi
+358 50 302 0753

HERÄSIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ KOULUTUKSIIN LIITTYEN? JÄTÄ VIESTI, NIIN ME VASTAAMME.

HERÄSIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ KOULUTUKSIIN LIITTYEN? JÄTÄ VIESTI, NIIN ME VASTAAMME.

YHTEISTYÖSSÄ

terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Fitness24Seven
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Amercan Council on Exercise
itä-suomen yliopisto UEF NHA
NHA yhteistyössä yhteistyökumppanit 15.41.07

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»