YLIVERTAISTA LAATUA YLIVOIMAISEN EDULLISESTI

YLIVERTAISTA LAATUA YLIVOIMAISEN EDULLISESTI

NHA ON NYT EASYFIT- JA LADYLINE-KETJUJEN PT-REKRYTOINNIN JA -KOULUTUSTEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

NHA ON NYT EASYFIT- JA LADYLINE-KETJUJEN PT-REKRYTOINNIN JA -KOULUTUSTEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAINING -OSAAMISEN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

NHA JA AB LL INTERNATIONAL OY ALOITTAVAT TIIVIIN YHTEISTYÖN

NHA aloittaa tiiviin rekrytointi- ja koulutusyhteistyön EasyFit- ja LadyLine-ketjujen kanssa. Jatkossa ketjun työntekijöillä on mahdollisuus kehittää osaamistaan sekä hankkia itselleen maailman arvostetuin personal trainer -sertifikaatti NHA:n huippuasiantuntijoiden tuella.

KEHITYSHALUISILLE OSAAJILLE ON TODELLA KOVA KYSYNTÄ

NHA:n koulutuksiin osallistuvat opiskelijat voivat puolestaan halutessaan työllistyä EasyFit- ja LadyLine-ketjujen osaaviin valmennustiimeihin jo opintojensa aikana.

Kuntokeskussektorin edelläkävijät havittelevat joukkoihinsa nyt entistä enemmän nykyaikaisen elintapavalmennuksen huippuosaajia. NHA on Suomen johtava personal trainereiden kouluttaja, ja NHA:n koulutuksista opiskelijat saavat itselleen täysin ainutlaatuiset työkalut ja osaamisen asiakkaiden elintapamuutoksen tukemiseksi. Siksi yhteistyön aloittaminen yritysten välillä on varsin luontevaa.

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että saamme aloittaa tiiviin yhteistyön Ab LL International Oy:n kanssa. Olen varma, että pääsemme tarjoamaan EasyFit- ja LadyLine-ketjujen kanssa valtakunnan laadukkaimpia personal trainer -palveluita, joita ei ole aiemmin tässä mittakaavassa ollut tarjolla”, sanoo NHA:n toimitusjohtaja Tapani Määttä.

EDISTYNEET KUNTOKESKUKSET OSAAVAT PALVELLA HYVIN MYÖS VASTA LIIKUNTAHARRASTUKSENSA ALOITTAVIA ASIAKKAITA

Yli puolet suomalaisista kärsii yhdestä tai useammasta elintapasairaudesta tai on korkeassa riskissä sairastua niihin. Liikunta on merkittävin yksittäinen tekijä näiden kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyn sekä elämänlaadun säilyttämisen taustalla. Tästä huolimatta vasta hieman yli 10 % suomalaisista on löytänyt tiensä kuntokeskuksiin.

”Kun aiemmin liikunnallisesti inaktiivinen henkilö vihdoin päättää kokeilla liikkumista kuntokeskuksessa, palvelun täytyy olla huippuluokkaa. Mikäli valmentaja osaa arvioida asiakkaan muutosvalmiutta ja hallitsee riittävän hyvin käyttäytymisen muutoksen tukemisen periaatteet, jopa kaksinkertainen määrä kokeilijoista sitoutuu kuntokeskuksen pitkäaikaisiksi asiakkaiksi”, kertoo NHA:n koulutuspäällikkö ja suomalaisen terveysvalmennuksen uranuurtaja Ari Langinkoski.

NYKYAIKAINEN PERSONAL TRAINING -OSAAMINEN ON VALTAVASTI ENEMMÄN, KUIN VAIN KUNTOSALIOHJAUSTA

Suomessa personal trainer -palvelut on pitkään mielletty pelkästään kevyeksi kuntosaliohjaukseksi, ja perinteisissä koulutuksissa tarjolla ollut osaaminen on myös rajoittunut pitkälti tähän.

”Pelkkä kuntosaliohjausosaaminen ei enää nykypäivänä riitä alkuunkaan, vaan nykyaikaisen ammattilaisen tulee hallita laaja kirjo terveysvalmennuksen, liikkeen laadun ja harjoittelun ohjelmoinnin osa-alueita. NHA:n ja LLI:n tiiviin yhteistyön avulla haluamme varmistaa sen, että yhä useampi ihminen löytää pysyvästi liikunnan osaksi elämäänsä”, kertoo LLI:n operatiivinen johtaja Mikko Nummenmaa.

KUNTOSALIT TULEVAISUUDESSA AIDOSTI MYÖS TERVEYDENEDISTÄMISEN TUKENA

LLI-ketjun EasyFit- ja LadyLine-keskukset tarjoavat valtakunnan laadukkaimpien liikunta- ja valmennustilojen lisäksi valmentajilleen myös vankkaa tukea ammatillisten tavoitteidensa saavuttamiseksi.

”Haluamme tarjota niin aktiivisille treenaajille kuin liikuntaa aloittavillekin parhaan mahdollisen ympäristön ja ilmapiirin itselleen tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseen. Osaavat valmentajat ovat onnistumisemme kannalta täysin ratkaisevassa roolissa. Olen iloinen, että saamme tukea valmentajiemme työtä sekä rakentaa Suomen ammattitaitoisinta valmentajatiimiä yhteistyössä NHA:n kanssa”, toteaa LLI:n personal training -liiketoiminnan johtaja Jouni Bergdahl.

Ab LL International Oy on suomalainen, yksityinen ja taloudellisesti vakaa yritys. Yhtiön franchise-tuotemerkkejä ovat EasyFit ja LadyLine. Ensimmäinen hyvinvointikeskuksemme perustettiin Vaasaan vuonna 1987. Vuonna 2003 otimme suuren askeleen eteenpäin ja aloimme verkostoitua Suomessa. Tänä päivänä lähes viidenkymmenen keskuksen ketju on levinnyt kattavasti eri puolille Suomea. Tavoitteemme on olla Suomen monipuolisin, kattavin ja laadukkain hyvinvointikeskusten verkosto. Etsimme jatkuvasti yrittäjiä kasvavaan verkostoomme.

Nordic Health Academy on Suomen johtava personal trainereiden ja elintapaohjaajien kouluttaja. Vuonna 2018 NHA toi yhteistyössä liikunta-alan suurimman koulutusorganisaation American Council on Exercise:n (ACE) kanssa Suomeen maailman arvostetuimman personal trainer -sertifikaatin (ACE-CPT). Nykyään NHA tarjoaa opiskelijoilleen laajan kattauksen Suomen ja maailman parhaiden asiantuntijoiden osaamista elintapahoidon ja liikunnan aihealueilta.

American Council on Exercise on maailman johtava, voittoa tavoittelematon terveys- ja kuntoliikuntasektorin koulutus- ja sertifiointiorganisaatio. ACE on sertifioinut maailmanlaajuisesti yli 100 000 terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaista ja vuositasolla ACE-sertifioidut ammattilaiset suorittavat arviolta yli 50 miljoonaa asiakasohjausta ympäri maailman. ACE Personal Trainer -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnetuin ja arvostetuin alan osaamisen verifioiva ohjelma.

LISÄTIEDOT

Tapani Määttä
Nordic Health Academy Oy
tapani.maatta@nha.fi
+358 50 302 0753

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

– Body fitness -urheilija Emilia Jyrkiäinen –

KYSY MEILTÄ LISÄÄ, NIIN KERROMME, MIKSI NHA PERSONAL TRAINER -KOULUTUKSET OVAT RATKAISEVA PALANEN ELINTAPAHOIDON PALAPELISSÄ

KIINNOSTAVIA ARTIKKELEITA BLOGISSAMME

NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

NÄMÄ OVAT PERSONAL TRAINERIN 3 TÄRKEINTÄ TAITOA

Ainoa tapa tehdä tuloksia, on varmistaa se, että asiakas jatkaa harjoitteluaan. Nyt meillä on käytettävissämme yli miljoonan asiakkaan aineisto, joka kertoo meille tutkitusti ja kiistatta, mitkä kolme seikkaa ovat sen takana, että asiakas todella jatkaa harjoitteluaan.

lue lisää
YLLÄTTÄVÄ TOTUUS MOTIVAATIOSTA JA 21 TEKNIIKKAA, JOILLA MOTIVAATIO KUKOISTAA

YLLÄTTÄVÄ TOTUUS MOTIVAATIOSTA JA 21 TEKNIIKKAA, JOILLA MOTIVAATIO KUKOISTAA

Yllättävä totuus motivaatioon liittyen on se, että muutoksessa motivaation määrän sijaan tärkeämpää on todennäköisesti motivaation laatu. Ammattitaitoisen valmentajan tehtävä on vaalia sen kaltaista motivaatiota, jonka avulla asiakas saa aikaiseksi pysyvän muutoksen.

lue lisää

Tilaa seuraavat aiheeseen liittyvät artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»