VILHO AHOLA –
LÄÄKETIETEELLINEN JOHTAJA

Olen lääkäri ja valmentaja. Erityisesti olen perehtynyt elintapalääketieteeseen, hormoniainevaihduntaan ja psykologiaan. Olen pohjattoman innokas oppimaan uutta ammattiini liittyvää. Tällä hetkellä suoritan Vierumäen urheiluopistossa fitness-lajien II-tason valmentajakoulutusta, unilääketieteen erikoispätevyyttä, sekä kliinisen ravitsemuksen diplomitutkintoa (European Society for Clinical Nutrition and Metabolism) ja eurooppalaista seksuaalilääketieteen erityispätevyyttä (FECSM). Aiemmin olen kouluttautunut mm. psykofyysiseen psykoterapiaan ja kliiniseen hypnoterapiaan.

Toimin Suomen Fitnessurheilu ry:n maajoukkueen lääkärinä, valmentajana fitness-lajeissa sekä ravintovalmentajana monille urheilijoille, kuten Suomea Rion Olympialaisissa edustaneelle Anni Vuohijoelle. Opetan myös Vierumäen urheiluopistolla valmentajan ammattitutkintoa ja olen toiminut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemuksen vierailevana luennoitsijana.

Työssäni elintapalääkärinä teen säännöllistä yhteistyötä personal trainereiden kanssa. Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta päteviä henkilöitä on erittäin vaikea löytää. Jotta turvallisesta ja tehokasta elintapahoidosta voi tulla totta, tarvitaan kentälle runsaasti käsiä ja jalkoja, jotka toimivat asiakkaan tukena arjen tasolla. Tämä rooli olisi omiaan personal trainerille, jonka koulutustausta on kunnossa ja joka ymmärtää roolinsa terveydenhuollon arvoketjussa. Uskon, että NHA:n kautta saamme kentälle lisää aidosti päteviä ammattilaisia.

 

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

YHTEISTYÖSSÄ

terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Fitness24Seven
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Amercan Council on Exercise
itä-suomen yliopisto UEF NHA
NHA yhteistyössä yhteistyökumppanit 15.41.07

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»