ARI LANGINKOSKI NHA ACE EUROPE ACTIVE ISM22

ARI LANGINKOSKI – KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ

Erityinen ammatillinen kiinnostuksen kohteeni on elämänlaadun parantaminen elintapalääketieteen keinoin. Uskon vahvasti kahteen asiaan: terveelliset elintavat voivat ratkaisevalla tavalla lisätä ihmisen elämänlaatua ja taitava valmennus puolestaan huomattavasti lisätä yksilöiden kykyä omaksua terveellisempiä elintapoja.

Ensimmäisen uskomuksen taustalla on kiistaton tieteellinen näyttö, mutta toisen uskomuksen suhteen pallo on vielä ilmassa, ja parhaiden käytäntöjen kehittäminen on parhaillaan meneillään. Uskon, että juuri tässä asiassa voin parhaalla tavalla antaa oman panokseni.

Olen valmentanut ihmisiä pitkälti toista vuosikymmentä ja parhaillaan opiskelen liikuntalääketiedettä Itä-Suomen yliopistossa, tavoitteenani väitellä terveysvalmennuksen parhaista käytännöistä. Huippuasiantuntijoista koostuvan tiimimme kanssa olemme suunnitelleet parhaaseen mahdolliseen tieteelliseen näyttöön perustuvan terveys- ja elintapavalmennuksen menetelmän, jonka uskomme ratkaisevalla tavalla lisäävän valmennuksen tehokuutta ja tuloksia.

Todistaaksemme tämän, olemme suunnitelleet joukon kokeita, jotka toteutetaan aikavälillä 2022–2025. Uskon, että näiden kokeiden tulokset tulevat keskeisellä tavalla vaikuttamaan siihen, mitä Suomessa tulevaisuudessa pidetään terveys- ja elintapavalmennuksen parhaina käytäntöinä.

 

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

YHTEISTYÖSSÄ

terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Fitness24Seven
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
Yhteistyössä Amercan Council on Exercise
itä-suomen yliopisto UEF NHA
NHA yhteistyössä yhteistyökumppanit 15.41.07

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»