ARI LANGINKOSKI NHA ACE EUROPE ACTIVE ISM22

ARI LANGINKOSKI – MENTORI,
KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ

Unelmani on luoda tulevaisuutta, jossa terveydenhoito- ja liikunta-alan ihmiset voivat työskennellä rinta rinnan, toistensa ammattitaitoon luottaen.

Nordic Health Academy toteuttaa tätä vuosikymmenen mittaista haavettani. Se kouluttaa tähän maahan terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisia, joilla on arsenaalissaan paras mahdollinen teoreettinen ymmärrys, käytössään maailman parhaat käytännöt ja kouluttajinaan maan parhaat asiantuntijat. Kruununjalokivenä opiskelija voi todentaa oman osaamisensa alan arvostetuimmassa sertifiointikokeessa, jonka prosessit kestävät kriittisimmänkin tarkastelun.

Oma taustani koostuu kahdesta selkeästä vaiheesta, joista ensimmäinen on parinkymmenen vuoden kokemus vaihtelevia myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehtäviä ICT-alalla, mukaan lukien myyntitehtäviä, markkinointipäällikön hommia, mainostoimiston digitaalisen osaston perustaminen ja johtaminen, ohjelmointialan yrittäjyys ja myyntiprosessien konsultointi lukuisille eri yrityksille.

Tällä aiemmalla uralla meillä oli yksi happotesti ylitse muiden: ”Jos asiakkaasi tietäisi sen, minkä sinä tiedät, ostaisiko hän tuotteesi tai palvelusi?” Jos vastaus oli ei, sinulla oli suurempi ongelma, mutta jos vastaus oli kyllä, sinulla oli ”vain” markkinointiongelma.

Opiskellessani avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen opintoja, ymmärsin ilmestyksen tavoin, kuinka liikunta oli paras tuote, johon olin koskaan törmännyt. Oikein käytettynä sen vaikutukset niin henkiselle kuin fyysiselle hyvinvoinnille olivat suorastaan tyrmäävät, ja sivuvaikutukset kaikki pelkästään positiivisia – oikein käytettynä. Perusteellisen harkinnan jälkeen päätin käyttää loput ammatillisesta urastani siihen, että ”möisin ja markkinoisin” ja inspiroisin ihmisiä käyttämään oikein tätä ihmeellisintä tuotetta, johon koskaan olin törmännyt.

Tämä tie on vienyt niin Brysseliin, eurooppalaisen alan keskusjärjestön palvelukseen, jossa verkostoiduin laajasti asiasta itseni kanssa samoin kokevien eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten kollegojen kanssa, kuin myös inspiroi perustamaan NHA:n ja tuomaan Suomeen Yhdysvalloista täysin ennennäkemättömän laadukkaan koulutuskokonaisuuden. Uskon vahvasti, että pitää elää kuten opettaa, joten sertifioiduin Suomessa ensimmäisten joukossa ACE Personal Traineriksi ja paraikaa opiskelen terveystieteitä Itä-Suomen yliopiston maisteriohjelmassa.

Tällä sivulla voit tutustua joihinkin kirjallisiin tuotoksiini, joiden kautta uskon välittyvän intohimoni tätä työtä kohtaan, jota minulla on suuri onni ja kunnia saada tehdä.

 

ON AIKA NOSTAA SUOMALAISEN PERSONAL TRAININGIN TASOA. KATSO MITÄ MAAILMAN ARVOSTETUIN PERSONAL TRAINER -SERTIFIOINTITENTTI PITÄÄ SISÄLLÄÄN.

YHTEISTYÖSSÄ

terveystalo a NHA aloittivat yhteistyön
easyfit a NHA aloittivat yhteistyön
shk suomen hierojakoulut a NHA aloittivat yhteistyön
LadyLine ja NHA aloittivat yhteistyön_2
itä-suomen yliopisto UEF NHA
NHA yhteistyökumppanit

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»