TÖITÄ TARJOLLA – NYT TARVITAAN MUUTOKSEN TEKIJÖITÄ

TÖITÄ TARJOLLA – NYT TARVITAAN MUUTOKSEN TEKIJÖITÄ

Nyt olisi töitä kymmenille tulevaisuuden tekijöille. Muutos on tulossa, mutta sitä ei tapahdu ilman tekijöitä. Olisitko sinä yksi heistä?

Jos sinua kiinnostaa työ tulevaisuuden kuntokeskussektorilla, niin täytä oheinen lomake.

Kun olet jättänyt tietosi lomakkeelle, yhteistyökumppanimme ovat sinuun puhelimitse yhteydessä ja voitte rauhassa jatkaa keskusteluja. Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen ei sido tai velvoita sinua vielä mihinkään.

HUOM! Mahdollisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle NHA:n koulutuksiin 100 € opiskelulahjakortin, mikäli päädyt sopimukseen kumppanikeskustemme kanssa.

 

TAUSTAA

Kuntokeskussektori on suurimmassa murroksessa koskaan. Perinteisesti kuntosaleilla on ”vain vuokrattu tilaa”. Nyt kuntosalit ovat siirtymässä tilabisneksestä palvelubisnekseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa kuntosalit tulevat yhä enenevässä määrin olemaan paikkoja, joissa asiakas saa palvelua, jonka avulla hän oppii kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti johtamaan omaa terveyttään.

NHA:n yhteistyökumppanit ovat päättäneet olla suunnannäyttäjiä tässä muutoksessa. NHA puolestaan kouluttaa ammattilaisille alan monipuolisinta näyttöön perustuvaa osaamista. Näin ollen yhteistyökumppanimme ovat kääntyneet puoleemme löytääkseen tulevaisuuden tekijöitä.

Oletko sinä yksi heistä? Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde rakentamaan tulevaisuuden palvelubisnestä kuntosalisektorille. Alkuun pääset vain jättämällä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle.

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n koulutuskokonaisuudet tarjoavat opiskelijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän tuoreinta tieteellistä tietoa ja tutkitusti toimivimpia käytännön taitoja.

YHTEYSTIEDOT

 

Eskolantie 1 A

00720 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»