LATAA VALMENNUSOPAS TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE

”Ei kannettu vesi kaivossa pysy” tai ”Ei kukko käskien laula” sanonnat eivät ole syntyneet tyhjästä. Tosiasia on, että aikuinen ihminen ei keskimäärin pidä siitä, että hänelle kerrotaan kuinka hänen tulisi toimia, ellei hän itse ole aktiivisesti pyytänyt neuvoa.

Kuitenkin nyt, kun yli puolet suomalaisista aikuisista joko sairastaa tai on korkeassa riskissä sairastua yhteen tai useampaan elintapasairauteen, me liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaiset olemme jatkuvasti siinä tilanteessa, että meidän pitäisi kertoa aikuiselle ihmiselle, kuinka hänen olisi viisainta toimia, jos terveyden ylläpito tai palauttaminen yhtään kiinnostaa – kuten hyvin monia tuntuu kiinnostavan.

Jos kerran suorat ohjeet eivät kerta kaikkiaan toimi, niin mikä sitten toimii? Tämä opas on kirjoitettu sen oivalluksen oven avaamiseksi, jonka toisella puolella on ymmärrys siitä, mikä nykytiedon valossa on paras mahdollinen tapa tukea toista ihmistä uusien tapojen omaksumisessa.

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

NHA:n missio on edistää näyttöön perustuvan liikunta- ja ravitsemusohjauksen laatua ja saatavuutta Suomessa, kouluttamalla aikuisopiskelijoita liikunnan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste»

Oppimisympäristö»